Avalik saladus: mees naise seksiohvrina

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avalik saladus: mees naise seksiohvrina
Avalik saladus: mees naise seksiohvrina Foto: SCANPIX

Soome väljaande Uusi Suomi kolumnist Mikko Ahola käsitleb ühiskonnas laialt levinud, kuid maha vaikitud teemat - mees naise seksiohvrina.

Ahola tõi näite Penttist, kes oli õnnelikus suhtes, kuid sattus noore kolleegi Eva võrku.

«Elasin rahulikku ja õnnelikku elu koos Riitaga, siis aga sai mu kolleegiks Eeva. Algas uus suhe. Eeva oli noorem ja riietus alati seksikalt, kandes tihti miniseelikuid, kõrge kontsaga kingi ja suure dekolteega rõivaid. Kuumal suvel aga olid tal seljas kerged ja läbipaistvad kleidid. Ma ei suutnud oma silmi temalt pöörata, kui Eeva tuli minu juurde dokumentidega ja kummardus mu töölaua kohal. Eeva oli sõbralik, positiivne ja alati naeratav. Lõpuks jõudsime koos voodisse,» meenutas Pentti, kellest sai selle naise seksiohver.

Pentti läks oma senisest elukaaslasest Riittast lahku ning hakkas elama koos Eevaga. Peagi paljastus mehele, et ta oli sattunud kummalisse suhtesse. Eeva hakkas rääkima lastest ja ühise kodu loomisest.

Pentti oli selle juba koos Riitaga läbi teinud ja ta lootis, et Eeva neist mõtetest loobub, kuid nii ei juhtunud. Nad said lapsed ja ühise kodu ning mees oli teist korda isa ja perekonna ülalpidaja rollis.

«Kui ma oleksin jäänud Riitaga kokku, oleks elu odavam olnud. Kuid Eeva oskas ennast pakkuda ning sellest saigi uus ring alguse,» lisas soomlane.

Soomes on viimastel aastatel aina enam ette tulnud juhtumeid, milles naised võrgutavad abielumehi ja loovad nendega uue perekonna. Mees alustab kõigega otsast peale, võttes näiteks ka maja ostuks laenu. 

Noored naised jahivad ja kasutavad ära heal järjel mehi ning võrgutavad neid seksi abil.  

Need naised tekitavad juba ühte peret ülal pidanud mehele uue ülalpidamiskohustuse.

Oma loo paljastas ka Atte: «Teise pere tõttu pidin tegema palju ületunde. Märgatavalt noorem naine oli kuus aastat kahe lapsega kodus. Ta oli esimese lapsega kolm aastat ja teise lapsega samuti kolm aastat kodune. Ma töötasin hambad ristis ja maksin. See oli juba teine kord».

Sotsiaaluurijad on pannud tähele, et lastega peredes teeb mees keskmiselt neljandiku võrra pikemaid tööpäevi, kui lastega pere naine oma töökohal.

Nad lisasid, et meeste seksuaalne ärakasutamine oli levinud nii Soomes kui teistes riikides. Norras ollakse mures selle pärast, et pikalt ületunde tegevatel meestel jäävad kogemata paljud asjad, mida isad oma lastega koos teevad.

Naised valivad oma ohvriteks suure sissetulekuga ja heal järjel mehed. Jõukatel meestel on tavaliselt lapsi mitme naisega.

Samas aga satuvad need mehed sõna otseses mõttes elu hammasrataste vahele, kuna neist pigistatakse nõudmistega viimne elumahl välja.

Väiksema sissetulekuga meestest ei ole need poolpaljad «naissaatanad» huvitatud.

Soome töökohtades on märgatud, et naised kasutavad rõivastust võrgutamise osana. Üle põlve miniseelikud on veel aktsepteeritavad, naised kannavad tihti kõrgekontsalisi kingi ning ka meik on igapäevane nähtus.

Miks osa naisi kannab tööl liiga seksikaid või paljastavaid rõivaid? Põhjus on silmnähtav.  Need naised tahavad panna mehi seksima. Seks on relv, mille abil mehed suhtesse meelitatakse ning siis ressurssidest kuivaks pigistatakse.

«Meestest tuleb kõik välja pigistada,» on nende naiste moto.

Pereisa tõmmatakse juba välja kujunenud suhtest, kus ta on oma osa andnud uude, kus noorem naine kasutab teda lihtsalt ära.

Moslemid on mitmes mõttes lääne inimestest ausamad. Mosleminaised kannavad pikki keha ja pead katvaid rõivaid, mis ei lase kehal välja paista. Need naised ei saa kasutada meeste võrgutamisel keha ega seksikaid rõivaid.

Mosleminaiste stiilis riietumist võiks kaaluda ka lääne naised, sest siis jääks ära keha abil meeste võrgutamine.

Soome statistika kohaselt on lahutuse algatanud meestest 90 protsendil lahutuse ajaks uus suhe. Kui aga naine lahutuse algatab, siis on leidnud ta endale uue ja jõukama paarilise.

Kõrge sissetulekuga ja edukad mehed satuvad seega kohe uude suhtesse.

«Kõige taga on ikkagi raha, mitte lihtsalt inimsuhted. Kui edukas mees tahab hilisemas eas oma vabadust ja kahandada töökoormust, siis uude suhtesse meelitatuna ta seda ei saa. Naised suudavad seksi abil panna mehed igasuguseid asju tegema. Ei ole ime, et üle töötavad ja stressis mehed surevad naistest seitse aastat varem,» selgitasid sotsiaaluurijad.

Hea lugeja, kas oled kolumnisti arvamusega nõus, et need mehed on nurka surutud? Kas oled kohanud naisi, kes valivad endale partneriks abielumehe vaid raha pärast?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles