Südamlik video: mina tegin sinu, aga sina tegid minust ema

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Lastetarvete tootja Boba tegi video, mis võtab hästi kokku, mida tähendab emaarmastus ehk miks me kõike seda teeme.

Videos kirjeldavad emad lühilausetega, kuidas nad last ootasid ja kui õnnelikuks lapse sünd neid tegi, vahendab Emmede Klubi.

«Ma tundsin sind, sa olid hernes, siis sidrun, siis baklažaan. Ma järgisin nõuandeid, lugesin läbi 12 raamatut, lõpetasin kohvi joomise. Kas sa tundsid, et ma kardan?» küsib üks emadest videos oma lapselt.

«Ma rääkisin sinuga, ma laulsin sulle, ma polnud valmis. Aga siis olid sa siin – 10 varvast, 3 kilo ja palju armastust. Ma hoidsin sind, ma toitsin sind. Sain aru, et teen oma elu lõpuni asju selleks, et sind õnnelikuks teha ja see teeb mind õnnelikuks,» kostub edasi. «Mõnikord tahaksin alla anda. Sinu pärast olen kahelnud oma terves mõistuses. Tänu sulle tahan oma ema jalge ette viskuda ja öelda, et saan tast aru. Aga siis sa naeratad ja sa ütled mu nime. Ja sa haarad mu käest oma pisikeste sõrmedega. Me kasvame koos. Ja ma teeks seda kõike uuesti. Me kõnnime käsikäes, kuni sa lased lahti. Mina tegin sinu, aga sina tegid minust ema.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles