Antoniuse moeetendusele oodatakse kavandeid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moelooja.
Moelooja. Foto: SCANPIX

Tartu Loomemajanduskeskus kutsub disainereid esitama kavandeid 13. juunil 2014 toimuva Antoniuse moeetenduse korraldamiseks. Konkursile oodatakse nii üksikloojaid kui ka meeskondi, nii rõiva- kui ka aksessuaaridisainereid. Kavandite esitamise tähtaeg on 10. veebruar 2014.

Moeetenduse korraldamise eesmärk on tutvustada Eesti moeloomingut ning olla moedisaineritele hüppelauaks rahvusvahelistele moelavadele.

Antoniuse moeetendus on teatraalsete elementidega läbi põimitud lugu, mis räägib heast maitsest ja kvaliteedist ning usust kohaliku loomingu konkurentsivõimesse. Moeõhtu märksõnadeks on suvine meeleolu ja  mängulisus, Tervikliku elamuse ja meeldejääva õhustiku saavutamiseks kaasatakse etendusse muusikuid, lavastajaid, tantsijaid. Kohaliku disaini kõrval esitletakse ka välisdisainerite loomingut.

Õigeaegselt esitatud ja konkursi tingimustele vastavate tööde hulgast teeb valiku žürii, kuhu kuuluvad moeasjatundjad Eestist ja välisriikidest. Žürii valib välja kuni 16 finalisti. Lisainfo ja konkursi tingimused: http://lmk.ee/moeetendus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles