Pastaga Itaalia lainele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margit Eerma

Nimini gurmeepoe perenaine Margit Eerma otsustas rahvusköögile pühendatud pühade järel teha imelihtsat pastarooga.

See pastaroog on lihtne ja kiire, valmib paarikümne minutiga ja maitseb ülihea. Erilisust lisab maitseküttide seas hinnatud seentest trühvlitest tehtud pasta.

Trühvlipasta

•    200 g pastat (kasutasin fettucine’t, aga sobib ka muu)

•    25 g trühvlipastat (müüakse enamasti gurmeepoodides)

•    1 sl oliiviõli

•    50 ml rõõska koort

•    Parmesani juustu

•    soola, pipart

•    ploomtomatit garneeringuks

Keeda pasta al dente. Kuumuta pannil oliiviõli ning lisa trühvlipasta ja rõõsk koor, sega need omavahel kastmeks. Sega kaste pastaga läbi, lisa maitse järgi soola ja pipart.

Serveeri koos Parmesani laastude ja ploomtomatitega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles