Asju, mida armastav mees peaks sulle ütlema

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kallid naised, kes te kaalute suhte lõpetamist mehega, kes peab teie seltskonda enesestmõistetavaks: selles artiklis on välja toodud asjad, mida armastav mees peaks teile ütlema. Võib-olla ei tee ta seda kohe suhte alguses, kuid 3-6 kuu jooksul võiks see siiski juhtuda.

Vastasel juhul võid temaga suhte lõpetada ja edasi liikuda. See on parem sinu ja kõigi nende meeste jaoks, kes ootavad, et sa vallaline oleksid, kirjutab Huff Post.

Ma jumaldan sind. See pole seotud seksi ega ihaga. See on seotud sellega, kuidas mees läheb särama iga kord, kui sina ruumi sisened, ta on õnnelik, et sa olemas oled ja tema ellu kuulud.

Sa inspireerid mind. Mehele meeldib see, kuidas sa ellu suhtud, millele end pühendad, kuidas oma aega veedad, millise raja oled valinud ja kuidas suhtled end ümbritsevate inimestega.

Ma austan sind. Sa oled esimene inimene, kellele mees mõtleb, kui ta tahab millegi kohta nõu küsida. Vahet pole, kas tegemist on mõne tööalase murega või lihtsalt küsimusega «milline sari on parem - «Halvale teele» või «Kaks ja pool meest»?»

Mulle meeldib sind suudelda. Suudlus on intiimne ja seda peaksid jagama kaks inimest, kes teineteist armastavad.

Ma ei taha sind muuta. Naise juures võib olla asju, mida mees ei mõista või mis talle ei meeldi, aga need kuuluvad naise juurde. Ja kui need ära võtta, siis muutuks naine juba teistsuguseks, võib-olla vähem ihaldusväärseks.

Sa oled mu mõtetes. Pidevalt. Eriti siis, kui mees üritab millelegi muule keskenduda. Kui ta on tööl, teeb mõnd tähtsat esitlust või vaatab semudega filmi. Seal oled sina, tema mõtete keskel. Ja see paneb teda naeratama.

Ma andestan sulle. Vahel käituvad naised hullumeelselt, nad süüdistavad mehi milleski, millest mehed arugi ei saa. Aga naistele on see lubatud ja mehed annavad neile andeks.

Ma armastan sind. Kuigi mõned mehed pole võimelised seda ütlema, leidub ka neid, kel pole probleeme oma tunnete avaldamisega. Ta peab sind imeliseks. Ta tahab sinuga koos olla. Ta tahab, et ka teie lapsed oleksid sinu moodi. Tema arvates oled sa fantastiline inimene. Ta tahab aidata sul hoolimata kõigest iseendaks jääda.

Ma ei suuda lõpetada sinust rääkimist. Sa pole mehe jaoks mingi müstiline saladus. Või keegi, keda varjata. Sa oled tema lemmikinimene maailmas. Ta rääkis juba ammu sinust oma emale. Ta räägib sinust oma semudele.

Ma näen oma tulevikku koos sinuga. Mees ei pruugi seda sulle kohe ausalt tunnistada, sest ta ei taha sind ära hirmutada, aga ta mõtleb sellele siiski. Meestele meeldib planeerida ja asju ette näha.

Ma tahan lihtsalt su lähedal olla. Ta ei pruugi alati olla seksist huvitatud. Ta ei pruugi alati unistada suudlemisest. Kuid ta tahab sinu läheduses olla. Sinu kõrval. Ta tahab sinuga voodis lamada teades, et võib iga kell sind oma kaissu tõmmata. Mees ei saa ise ka aru, miks see nii on, ta lihtsalt teab oma sisimas, et vajab sinu lähedust.

Aitäh sulle. Selle eest, et sa olemas oled. Selle eest, et sa oled sina. Ja et sa naeratad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles