Selgeltnägija Nastja: liha on surmaenergiaga toit

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selgeltnägija Nastja
Selgeltnägija Nastja Foto: Mati Hiis/Õhtuleht

Selgeltnägija Nastja (31) usub, et haigestumised on suuremal määral seotud negatiivsete emotsioonidega ja mida paremini on inimene sisemiselt tasakaalus, seda tervem ta on, kirjutab Naisteleht.

Üheks negatiivse energia allikaks peab Nastja liha söömist. «Liha nõrgestab meid. Lihaga võtame haigused vastu. See lihtsalt on raskem, surmaenergiaga toit,» märgib ta. «Muidugi loevad palju ka inimese enda uskumused. Kui lapsepõlvest peale on sisendatud, et liha on vaja ja liha annab jõudu, siis ilma lihata võidaksegi tunda end väsinuna.»

Selgeltnägija Nastja on ise kogu oma teadliku elu olnud taimetoitlane, kuigi lapsepõlves sõi ta natuke kana, sest ta vanemad hindavad traditsioone.«Praegu on mul lausa natukene raske nendega, sest Vene ja ka Eesti toidus ongi ju tähtsam roll lihal. Mu tütrele pakuvad nad ka alati lihatoite. Pärast seda ravin nii teda kui oma vanemaid,» sõnab Nastja ja lisab, et ta tütrel liha söömist siiski ei keela ja laseb lapsel ise otsustada. «Mõnikord ta ei söö liha, näiteks lasteaias, ja siis jälle võtab natukene. Mina teda ei mõjuta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles