Märke, et peaksid üksinda elama

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõned inimesed ei naudi seda, kui nad peavad elamist kellegagi jagama. Kas sina oled üks neist? Kuidas aru saada, kas peaksid pigem üksinda elama?

Siin on mõned märgid, mis viitavad sellele, et peaksid korteri jagamise asemel üksi elama, kirjutab Allwomenstalk.

Sa pole hommikuinimene

Üks suurimaid märke, et peaksid üksi elama, on see, kui sa ei naudi hommikuid. Kui sa muutud kontaktivõimeliseks alles pärastlõunal, kui oled mitu tassi kohvi joonud, siis säästa teisi inimesi, et nad ei peaks hommikuti su teele sattuma. Ilmselt ei suhtuks sa hästi sellesse, kui partner/korterikaaslane ärkaks hommikul varakult.

Sulle meeldib, kui sul on isiklik ruum

Kas sulle meeldib töölt koju jõudes uks maailma ees sulgeda? Siis ära jaga oma elamist teistega. Inimesed, kes vajavad isiklikku ruumi, on väga häiritud, kui võõrad nende ruumi tungivad. Kui sind häirib see, et partner pärast tööpäeva lõppu sinu lähedust otsib, siis peaksid ehk kaaluma üksinda elamist.

Sul on palju isiklikke asju

Kas su raamaturiiulid on kirjandusest lookas? Kas su garderoob on nii suur, et selle jaoks oleks tarvis eraldi korterit? Kui sul on meeletult palju isiklikke asju, siis kuhu peaks veel partner/korterikaaslane ja tema asjad mahtuma? Lihtsam oleks vast üksi elada.

Sulle meeldivad loomad

Kas sina oleks üks neist, kes toob endale hulkuvaid loomi koju? Kas tahad kassidele hoiukodu pakkuda? Kas sinu kulul tehakse sageli «hullu kassinaise» nalju? Kui taipad, et eelistad lemmikloomade seltskonda inimeste omale, siis sobiks sulle paremini üksinda elamine. Loomad võivad rohkem karvu ajada, kuid tõenäoliselt on nad kenamad kui paljud inimesed.

Külalised ajavad sind hulluks

Kui sulle ei meeldi see, et sinu kodus viibivad pidevalt partneri/korterikaaslase külalised, siis peaksid hakkama omale eraldi elamist otsima. Üksinda elades saad ise reguleerida, millal ja kui suure seltskonnaga sulle külla tullakse.

Sulle ei meeldi kompromisse teha

Kodu jagamine teise inimesega on paljude jaoks keeruline ja nõuab kompromisse, hoolimata sellest, kas tegemist on su kallimaga või võõra korterikaaslasega. Sageli tuleb ette, et peate erimeelsusi lahendama ja jõudma lahenduseni, mis kõiki õnnelikuks teeks. Kui sulle ei meeldi kompromisse teha ja eelistad seda, kui asjad saavad tehtud nii, nagu sulle sobib, siis peaksid üksinda elama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles