Neli ohumärki, et ta pole sinust eriti sisse võetud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kohtasid hiljuti imelist meesterahvast ja oled nüüd mõnda aega oodanud, et ta helistaks ja kutsuks sind välja. Oodatud kutset aga ei tule ega tule, kuigi suhtlemist pole ta ka täielikult katkestanud. On ta siis huvitatud või mitte?

Tänapäeval, mil flirt ja omavaheline suhtlus toimub suures osas hoopis virtuaalmaailmas, on näost-näkku suhtlemine samuti muutumas ja mõneti isegi palju hirmuäratavamaks. Selleks, et mitut rauda tules hoida, eelistatakse otsest äraütlemist vältida või seda võimalikult palju edasi lükata. Võimalikud suhtekandidaadid hoitakse tagavarana kontaktinimistus, et siis vajalikul hetkel suhe taas üles soojendada. On mõned märgid, mis võivad sulle aimu anda, kas sinu silmarõõm on sinust ikka päriselt huvitatud või on ta jätnud sind varuvariandiks, kirjutab magazine.foxnews.com.

  • Sotsiaalmeedia kaudu suhtlemine pole võrreldav päris vestlusega. Ükstapuha kui ehtsa vestlusena see ka ei tunduks.

Endale kaaslast otsides tasub paari asja tähele panna. See Facebooki like tema pildi all võib tunduda kui avalik kiindumuse näitamine (seda näevad ju väga paljud tema sõbrad ja tuttavad), kuid tegelikult pole see midagi erilist. Virtuaalmaailma flirtimisnõksude abil võid saada küll tema tähelepanu, kuid päris suhte loomiseks see mingit edumaad ei anna.

  • Aeg on väga väärtuslik, sa oled seda väärt.

Jah, töö on oluline. Jah, sõbrad on olulised. Seebika või jalgpalli vaatamine vast nii olulised ei ole. Tema huvi sinu vastu näitab selgelt välja see, kas ta on nõus oma väärtuslikku aega sulle kinkima ja kui hea meelega ta seda teeb.

  • Kui ta ei suuda end niigi palju vaevata, et sulle helistada, siis ei ole sel suhtel ilmselt mingit tulevikku.

Kui ta ei helista, siis see tähendab, et ta ei taha sulle helistada. Nii lihtne see ongi. Ära otsi talle vabandusi.

  • Tal on keegi, aga ta annab ikkagi sulle lootust.

Võib olla, et tal on kellegi teisega suhe muutumas järjest tõsisemaks, kuid ta ei taha sinuga suhtlemist veel lõpetada, sest sa oled hea varuvariant. On neid, kes on sõnumite saatmise ja muu virtuaalse suhtlemisega nii harjunud, et ei seosta seda kuidagi oma tunnetega ja ühtlasi ei pea seda petmiseks. Virtuaalflirt võib olla talle meetodiks, kuidas hoida võimalused vabad, kuid see ei tähenda, et ta sinust väga sisse võetud oleks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles