Arteri 2014. aasta horoskoop: Veevalaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veevalaja
Veevalaja Foto: SCANPIX

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Karjäär

Sa ei peaks keskenduma ambitsioonikatele plaanidele, vaid alustama sellest, et täita usinalt ja korralikult oma igapäevaseid kohustusi. Edu on sul võimalik saavutada, aga see ei kuku juhuslikult sülle, kõik tuleb töö ja vaevaga välja teenida. Sul tuleb vältida kõveraid teid, pole mõtet üritada tööalase edasiliikumise nimel isiklikke võlusid mängu panna või tutvusi ära kasutada. Kõik sõltub su enese töökusest ja tublidusest, sellest, palju sa oled nõus pühenduma. Need projektid, mida oled alustanud kahel eelneval aastal, tuleb nüüd plaani järgides võiduka lõpuni viia.

Armastus

Pea meeles, et isiklikud suhted on sinu ja su partneri vaheline asi. Kahju võib tuua see, kui oma intiimsetest saladustest teistele inimestele rääkima kipud. See võib tekitada usaldamatust sinu ja su armsama vahel. On asju, millest tahaks küll rääkida, ent on oluline vaikida. Suurepäraseid väljavaateid olemasolevate sidemete tugevdamiseks või uute suhete arendamiseks pakub Jupiteri liikumine Lõvi märgis aasta teisel poolel. Siis võib saatus sind tõelise hingesugulasega kokku viia.

Tervis

Peaasi, et sa oma võimeid üle ei hindaks. Tunned end terve ja tugevana, sellega võib kaasneda arusaam, justkui sina ei vajakski puhkust. Tegelikult ikka vajad küll. Kõige paremini laed patareisid siis, kui saad keskkonda vahetada, soojamaareis sombusel aastaajal sobib sulle hästi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles