Arteri 2014. aasta horoskoop: Ambur

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ambur
Ambur Foto: Scanpix/Naine24.ee

Ambur

22. november – 21. detsember

Karjäär

Tõenäoliselt oled praeguse töise olukorraga küllaltki rahul. Tööalased suhted peaks olema rahulikus faasis, sul on olemas oma kindel rutiin, milles tunned end turvaliselt, ning sul pole mingit tahtmist kõike toimivat lammutada ja kuhugi õnne otsima suunduda. Samas ei pruugi rahulolu tööga sulle niivõrd tähtis olla kui hea sissetuleku kindlustamine. Raha-teema kerkib aasta jooksul korduvalt esile, kohati ka üsna teravalt. Otsid võimalusi, kuidas oma sissetulekut suurendada nii, et sa kogu tööelu ümber korraldama ei pea. Nutikas oleks välja mõelda viis oma hobide abil lisaraha teenimiseks.

Armastus

Piir sõpruse ja armastuse vahel on habras kui õhuke jää. See, et varasemast sõbrast intiimpartner saab, on üsna tõenäoline. Samas pole kuigi lihtne endise armsamaga sõbralikke suhteid ja usaldust säilitada, lahkuminekud kipuvad olema (pigem küll teisele poolele) valusad ja lõplikud. Suhted võivad olla segased ja mitmekihilised, sa ei pruugi õieti aru saada, mida teistelt inimestelt ootad. Ajuti tunned end ülepeakaela armununa, mõtled ehk isegi abiellumisele, ent mõne aja pärast valdab sind taas vajadus olla vaba kui lind.

Tervis

Sulle tuleks kasuks, kui teaksid, milliseid soodumusi haigustele on sinu suguvõsas varasemalt ette tulnud. Pere minevikukogemusega arvestamine aitab oluliselt oma tervise hoidmisele kaasa. On asju, mis on sulle vastunäidustatud. Pead välja selgitama, mis see täpselt on, millest hoiduda tasub.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles