Arteri 2014. aasta horoskoop: Skorpion

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skorpion
Skorpion Foto: Scanpix/Naine24.ee

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Karjäär

Sinu tugevaks küljeks on suutlikkus oma võimeid ja võimalusi realistlikult hinnata. Saad aru, et jõuvarud on piiratud, nii ei torma sa peaga vastu seina, vaid liigud edasi mõõdetud sammul. Enne mõtled, siis tegutsed, tasapisi ja kindlalt läheb sul järjest paremini. Võimalusi karjäärialaseks hüppeks tõotab aasta teine pool, mil õnnetoov Jupiter su karjäärisektorisse liigub. Vast oled selleks ajaks suutnud juhtivatele jõududele oma võimekust ja tarkust tõestada. Sinu tegevusväli laieneb, põnevate valikute hulk suureneb. Ka võib aasta sobida selleks, et alustada õpinguid kõrgkoolis.

Armastus

Suhted on muutumise faasis. Seisev vesi ei sobi sulle, tahad edasi minna. Vajad üksjagu vaheldust ja põnevust, köitvatena võivad tunduda vastassoolised, kes oma olemuselt või päritolult sinust erinevad. Sind tõmbab tarkade ja intelligentsete inimeste poole. Aasta esimesel poolel on suhteid arendades tähtis ka oskus saladust pidada. Välistatud pole tõsiste tunnete tekkimine inimese vastu, kes on juba abielus. Võid ka samaaegselt mitmesse inimesesse armunud olla, suutmata valikuid teha. Palju oleneb su sisemisest stabiilsusest ja tunnete tugevusest.

Tervis

Tervis vajab pidevat hoolikat hoidmist. Energiatase ei ole väga kõrge, oluline on oma jõuvarude õige jagamine. Ära lase pingetel üle pea kasvada, tegele pidevalt nende maandamisega. Sa ei vaja ranget päevakava ega dieeti, parim viis enese turgutamiseks on hobidega tegelemine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles