Arteri 2014. aasta horoskoop: Kaalud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaalud
Kaalud Foto: Scanpix/Naine24.ee

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Karjäär

Aasta esimesel poolel on jõudu ja ettevõtlikkust palju. Ehkki on ka pingelisi päevi, pakub saatus sulle harvaesinevalt häid karjäärivõimalusi. Saad autoriteetidele näidata, kuivõrd asjatundlik ja võimekas sa oled, nende soosing avab aga järjest uusi uksi. Oled ambitsioonikas ja valmis kinni haarama pakkumistest, mis sind karjääriredelil suure astme võrra kõrgemale lennutavad. Ole valmis selleks, et iseenesest ei laabu siiski miski, pead pidevalt pingutama ja ka õppima. Ka ärgu edu sind kaaslaste vastu ülbeks muutku – nende nõu ja toetust vajad vastutuse suurenedes varasemast veelgi rohkem.

Armastus

Isiklikus elus on seegi aasta üsna ebastabiilne. Mingil määral mõjutab seda ka see, et rõhk on tööasjadel – perele ja lähedastele jääb tähelepanu vähem, samas aga ootad neilt suuremat toetust ja mõistmist. Kui sa küllalt tark ei ole ja emotsioonidel möllata lased, võivad ebakõlad tülideks paisuda. Hinda olukorda realistlikult – kui su suhted vajavad muudatust, siis võta see ette. Väldi aga kindlasti oma isikliku elu segi paiskamist mõtlematult, ülevoolavate emotsioonide või liigse vabadusiha mõjul.

Tervis

Võid olla üsnagi suure sisemise pinge all. Raske on end probleemidest välja lülitada, halb harjumus on päevasündmuste analüüsimine vahetult enne uinumist – see võib rahulikku ööund tõsiselt rikkuda. Pead leidma viise lõõgastumiseks. Sulle tulevad kasuks veeprotseduurid, aga ka vaimsed harrastused. Võiksid proovida mediteerimist või joogat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles