Arteri 2014. aasta horoskoop: Neitsi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Scanpix/Naine24.ee

Neitsi

23. august – 22. september

Karjäär

Aasta esimesel poolel paned raha- ja äriasjadele suurt rõhku. Võimalik, et lükkad hooga käima uue projekti. Planeerimisel arvesta aga suurema ajavaruga – perioodil märtsist maini liiguvad asjad aeglasemalt, tekkida võib seisakuid või tagasilöökegi. Võta asja rahulikult, tee kindlasti koostööd usaldusväärsete partneritega. Ka tasub julgelt nõu küsida asjatundlikelt finantsnõustajatelt. Karjäärialast hüpet see aasta kaasa tuua ei tõota, aga rahalist seisu võid küll suuresti parandada.

Armastus

Vajad enda kõrvale tugevat, samas aga romantilist partnerit. Tahad pidevalt tunda, et sind armastatakse ja sinu eest hoolitsetakse. Oled ise valmis suhtesse panustama, on aegu, mil sead partneri vajadused enda omadest kõrgemaks. Hoidu liigsest nunnutamisest ja poputamisest – võimalik, et teisele tundub see ahistav. Eriti peaksid ülevoolavat hoolitsust piirama uue suhte algfaasis – see võib värske partneri jaoks liiga siduv tunduda. Sulle jäävad silma keeruka tundeeluga vastassoolised, kunstnik või luuletaja võib sel aastal su südame võita.

Tervis

Tervis püsib arvatavasti stabiilne. Küllap on sul välja kujunenud igapäevane rutiin, mis enese eest hoolitsemist igati toetab. Kanna ühtviisi hoolt nii keha kui vaimu eest. Arvestada tasub sellegagi, et ilus välimus saab alguse heast tervisest. Väga oluline on töiste perioodide vahel korralikult puhata.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles