Arteri 2014. aasta horoskoop: Lõvi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõvi
Lõvi Foto: Scanpix/Naine24.ee

Lõvi

23. juuli – 22. august

Karjäär

Kuitahes suurepärane spetsialist sa ka poleks, tuleb kasuks mõningane enesekriitika. Sul on nõrku külgi, peaksid juba aasta alguses enesele aru andma, millised need on. Pole mõtet oma puudusi varjata, vaja on nendega tegeleda. Sul on võimalusi enesetäiendamiseks, haara neist julgelt kinni, õpi ja saa targemaks! Igapäevastes töösituatsioonides võib ette tulla võimuvõitlust või konflikte klientide ja koostööpartneritega. Ära proovi sellistes olukordades oma arvamust jõuga peale suruda. Tark inimene lahendab probleemid taktitundeliselt. Tööalast kriitikat ei tasu isiklikult võtta. Pigem sundigu see sind peeglisse vaatama ja oma nõrku kohti tugevdama.

Armastus

Suhted on seotud kohustustega. Kui oled pereinimene, ei pruugi peatähelepanu olla mitte partneril, vaid pigem lastel või siis vanematel. Perekond nõuab tõsist pühendumist. Kui suhteis on probleeme, tuleb nende lahendamiseks tööd teha. Isekusesest loobumine ja teistega arvestamine on sinu tugeva iseloomu juures küll raske, ent igasuguses suhtluses kõige edasiviivam tegur. Vallalistel Lõvidel on elu mitmepalgeline. Suhted on kerged tekkima, aga hoida pole neid lihtne, seega kipub see kujunema pigem lühiajaliste kirevate seikluste aastaks.

Tervis

Enese hoidmiseks väldi liigset närvipinget. Ärritumine ja vihastamine ei ole su organismile kohe kindlasti head. Enese tasakaalus hoidmiseks vajad kindlasti füüsilist tegevust, võimalust pingeid kuidagi ohutul viisil välja elada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles