Arteri 2014. aasta horoskoop: Vähk

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vähk
Vähk Foto: Scanpix/Naine24.ee

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Karjäär

Aasta esimesel poolel oled Jupiteri toel saatuse lemmiklaps. Siis peaks ka karjäärialase edasimineku võimalused kõige paremad olema, ehkki ette tuleb ka pingelisi hetki. Sa ei tohi muudatusi karta. Paigalseis võib küll mugav tunduda, ent see ei tee sulle head, ainult kasvatab sisemist pinget. Edasi tuleb sul minna pidevalt, ent seejuures vältida oma võimete ülehindamist. Tuleb enesele aru anda, mida sa suudad, mida aga mitte. Oma suutlikkust on võimalik suurendada, kui tegeled teadlikult enda arendamisega. Targemate inimeste nõuandeid ei maksa ära põlata.

Armastus

Suhete liinis on palju arenguvõimalusi. Kui oled õnnelikus püsisuhtes, annab seda veelgi tugevdada, süvendada omavahelist mõistmist. Kui aga praegune kooselu sind õnnelikuks ei tee, ära püsi partneri kõrval vaid harjumusest ja mugavusest. Aasta on soodus selleks, et lõpetada niisugused suhted, mis on ennast ammendanud. Kui vabaned vanast koormast, saad julgelt ja vabalt edasi minna, siis on ka võimalused uue armastuse tekkeks valla. Armuda võid kohe aasta algul, ent uus suhe areneb ajapikku, võib olla ka ajutisi tagasilööke.

Tervis

Üldine enesetunne on hea. Sinu vaenlasteks on aga laiskus ja mugavus. Kipud minema kergema vastupanu teed, vabandades end sellega, et parim viis kiusatusest üle saada on sellele kohe järele anda. Peaksid jälgima oma toitumist. Kui endale kõike ahvatlevat lubad, on lisakilod kiired kuhjuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles