Arteri 2014. aasta horoskoop: Kaksikud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaksikud
Kaksikud Foto: Scanpix/Naine24.ee

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Karjäär

Eelnevad aastad on olnud küll soodsad, ent nüüd sa vaid vana rasva peal jätkata ei saa. Mida kõrgemal positsioonil oled, seda rohkem pead end tõestama veel kõrgemal seisvatele ülemustele. Ole valmis oma tegevusest aru andma. Sul peab olema ka kindel tulevikuvisioon ja strateegia selle ellu viimiseks. Küllap pead mõnes olukorras tunnistama, et teadmistest jääb puudu. Õppimiseks ja enesetäiendamiseks on aasta teine pool Jupiteri toel eriti soodus, niisiis võiksid tõsiselt kaaluda haridustee jätkamist või leidma endale vajalikke täienduskoolitusi. Suuremad rahalised tehingud õnnestuvad paremini enne suvepuhkust.

Armastus

Kontaktidest vastassooga sul puudu ei tule, oled ju suurepärane suhtleja. Iseäranis head väljavaated armusuhete sõlmimiseks on aasta esimesel poolel. Suure tõenäosusega väärib arendamist eelmisel aastal alguse saanud suhe. Sinu vaenlaseks on aga pealiskaudsus ja hirm end siduda. Ideaalselt sobiv inimene võib su kõrval olla, ent sa lihtsalt kardad püsisuhtega kaasnevat vastutust. Tegelikult sa ju vajad hellust, õrnust ja tuge. Ära jäta oma võimalust kasutamata, kui saatus sulle tõelisi tundeid pakub.

Tervis

Sinu horoskoobi tervisesektoris liigub piirava mõjuga Saturn, mis manitseb sind enda eest järjekindlalt hoolitsema. Jõuvarud pole lõputud, pead neid mõistlikult jagama ja vältima energia raiskamist mõttetustele. Kui haigestud, võta enda ravimist täie tõsidusega. Ära mine tõbisena tööle lootuses, et tervis iseenesest korda saab.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles