Arteri 2014. aasta horoskoop: Sõnn

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõnn
Sõnn Foto: Scanpix/Naine24.ee

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Karjäär

Kui ka juba aastaid samal positsioonil oled ja oma tööd läbi-lõhki tunned, ei tohiks sa end lõdvaks lasta. Liigne kindlus, lähtumine tundest, et võim on sinu käes, võib ohukohaks saada. Sel aastal aktiviseeruvad su konkurendid ja kui sina end pidevalt ei arenda, võivad nad sinust mööduda ja paremad pakkumised endale saada. Kui oled varem võimuvõitluses kellegi eemale tõuganud, võib see inimene nüüd üsna jõuliselt taas su ellu tulla ning su ettevõtmisi segada. Ära püüa konkurente hävitada, ammugi veel ebaausate võtetega. Koostööd tuleb teha ka nendega, kes sulle ei meeldi.

Armastus

Suhted on Saturni mõjul seotud kohustustega. Kergelt ei õnnestu mingeid muudatusi ette võtta. Õnnelikus kooselus olevatel Sõnnidel kulgevad asjad harmooniliselt, üksikutel on raskem. Uue partneri leidmine on võimalik, aga niisama lihtsalt see ei käi. Suhteid tuleb arendada pisitasa, samm-sammult teist inimest tundma õppides. Ära püüagi kedagi tormijooksuga vallutada, nii sa lihtsalt peletad potentsiaalse partneri eemale. Kui varud aega ja oled kannatlik, võid leida enda kõrvale kaaslase terveks eluks.

Tervis

Kriitilisem on aasta esimene pool. Siis on küll energiat palju, ent sellega kaasneb oht end üle hinnata. Liigne julgus võib sind viia ohtlikesse olukordadesse, võimalikud on õnnetusjuhtumid. Pane igal juhul turvalisusele suurt rõhku! Viirushaigused võivad külge hakata, ent paraned kiirelt ja jõudsalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles