Sten Sang: neli suurimat viga, mida naised esimesel kohtingul teevad

Sten Sang
, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Sang
Sten Sang Foto: Erakogu

Esmakohtumisel neiuga eksivad mehed tihti hea tava ning kirjutamata reeglite vastu. Kuid ka naised jätavad endast vahel kummalise ning eemaletõukava mulje. Toon välja mõned enim häirinud detailid esimese kohtumise juures uue naisega.

Esimesena nimetan isikliku hügieeni probleemi. Neiu tuli minuga kinno otse trennist ning kõik aroomid oli ta endaga rõõmsalt kaasa võtnud. Tema kõrval õdusalt aega veetes sain osa nii pesemata juuste, hammaste kui ka naha lõhnast. Kuidagi suutsin need poolteist tundi tema kõrval vastu pidada, kuid kerge see katsumus ei olnud. Pähe kerkisid erinevad psühholoogide teooriad, kus õige paarilise tunneb juba lõhnast ära. Ilmselt tema siis see minu õige ei olnud, sest pesemata kujul meie vahel sädet õhku ei tekkinud. Ei pea lisama, et viimaseks see kohtumine jäigi.

Teise häiriva punktina võib tuua «naiseliku» tagasihoidlikkuse ning vaikimise. Meeletult tüütu on iga sõna tangidega välja kangutada ning haudvaikuses romantilist õhtut veeta. Väikene kohmetus on igati loomulik, kuid täielik krampi tõmbumine ei jäta ruumi teiseks kohtinguks.

Kolmas näide tuleb ülipüüdliku kaasanaermise teemal. Iga minu sõna on kuld ning iga mu lause aasta parim nali. Mingi ajani isegi on meeldiv end rokkstaarina tunda, kuid ühel hetkel tekib õhku küsimus naise vaimse tervise kohta. Imelik on kuulda enda kõrvus pidevat naerulaginat, kui räägin vanaema surmast ning sügismasendusest Eestis. Mõni inimene suudab ja tahab naeru ja nalja näha ka kõige kurvemas kaadris. Ise nad veel kiidavad, et on üdini positiivsed inimesed ning ümbritsevad end hea ja sooja auraga. Jätkuvalt ei leia ma midagi naljakat lähedase inimese kaotuses ning hingelises madalseisus pimedal aastaajal.

Neljas ebameeldiv ilming esimesel kohtumisel on varjamatu ja kohatu kriitika mehe välimuse kohta. Käisin autoga tiirutamas ühe neiuga, kes kogu reisi vältel ketras, kui noor ma ikka oma reaalse vanusega võrreldes välja näen. Oma arust püüdis ta sellega vist komplimenti teha, kuid ebaõnnestus täielikult. Pigem jäi mulje nagu oleksin tagasi põhikoolis ning mõni klassi plika noriks, kuna soovib mu tähelepanu saada. Tollal oli popp nii välimuse kui ka koolikoti brändi kallal nokkida, et meeldiv noormees siis norijat mööda klassi taga ajama hakkaks. Koolis sai neid mööda koolipinke ja laudu kulgenud jooksmisi piisavalt tehtud. Ei ole tahtmist neid nüüd oma hilistes kahekümnendates kordama hakata. Sinnapaika see põhikooli mentaliteediga neiu minust jäigi. No, päris maantee äärde ma teda maha ei pannud, kuid rohkem oma autosse kutsunud ka pole.

Pärast ebaõnnestunud kohtingut olen alati kiire kokkuvõtte teinud. Mõtlen läbi juhtunu ning püüan sellest parimat võtta. Iga kohtumine uue naisega õpetab midagi ka minu enda kohta.

Praeguseks hetkeks olen selle õige naise enda kõrvale leidnud. Esimesel kohtingul suutis ta mu tihedast sõelast hoolimata hea märgi maha jätta. Vallalistele soovin aga meeleolukaid kogemusi uute kaaslastega välja minekul! Pakk nätsu ja õhuvärskendaja taskus suudavad imesid teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles