Valmispitsad kipuvad olema rasvased ja soolased, seega on parem ise pitsat valmistada. Sel viisil saad ise kontrollida, kui tervisliku pitsa valmistad.
Pitsa, mida ka kaalulangetajad võivad muretult nautida
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pitsa rukola, singi ja oliividega
4 inimesele
Valmistusaeg: 30 minutit
Koostisosad:
- 4 täisteratortiljat
- Oliiviõli
- Tomatipastat
- 4 singilõiku
- 100 g väherasvast mozzarella't
- 20 musta kivideta oliivi (soovi korral lõika pooleks)
- Peotäis rukolat
- Soola, pipart
Valmistamine:
- Kuumuta ahi 180 kraadini.
- Laota tortiljad küpsetusplaatidele ja piserda oliiviõliga üle.
- Pane tortiljadele tomatipastat, maitseaineid, sinki, juustu ja oliivid.
- Küpseta pitsasid ahjus kuni juust on kuldne (umbes 8-10 minutit).
- Serveeri värske rukola või basiilikuga.