Moeblogi: lumi kreemipurgis, Marc Jacobsi muusad ja portselanist kõrvarõngad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Moeblogija Anni Jürgenson tutvustab uut Eesti kosmeetikasarja ja tõdeb, et läinud sügisel moeilma vallutanud avara lõikega mantlit passib kanda ka alanud aastal.

Trendid soosivad endiselt pihasse töödeldud mantlite asemel vabama lõikega üleriideid, mis on seljas justkui paar numbrit suuremad. Pariisis näitasid oma kollektsioonides suuri, nn oversize-mantleid nii Stella McCartney kui ka Céline, Eestis Kokomo Collection, mille pehmetes sinistes, roosades ja oranžides toonides mantlid sobivad suurepäraselt ka kevadel. Näited Céline ja Kokomo Collection.

Looduskosmeetika lettidelt paistab teiste seast silma lihtsa, kuid ilusa ja talviselt karge kujundusega nahahooldussari LUMI. See on Eesti uue ajastu looduskosmeetika, mis põhineb kanepiseemneõlil ja looduslikel aktiivainetel. LUMI on vaba parabeenidest, mineraal- ja silikoonõlidest ning muudest naftasaadustest. Kosmeetika on arendatud koostöös Eesti ülikoolidega ja valmib Tartu Biotehnoloogia Pargi laboris. Vt ka http://www.luminordic.com

Kui pärast aastalõpupidustusi on kuld ja sära ära tüüdanud, sobivad uue aasta alguseks NoKo portselanist kõrvarõngad, «natuke kullatud» tammetõrud. Müügil Nu Nordikus.

Pärast Louis Vuittoni järgmise kevad-suve kollektsiooni suurejoonelist esitlemist lahkus moemaja senine loovjuht Marc Jacobs kohalt ja lõpetas ühe silmapaistva etapi oma karjääris. Jacobs pani 16 tööaastale Louis Vuittonis punkti silmapaistva kevadise kampaaniaga, kus poseerivad moedisaineri kõige suuremad muusad: filmirežissöör Sofia Coppola ja näitlejanna Catherine Deneuve.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles