Soovitusi ebakindlatele, kuidas end peol hästi tunda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kõik meist ei oota pidusid ja seltskondlikke üritusi suure elevusega. Need, kes käivad harva väljas ja kel on vähe sõpru, võivad end ebamugavalt tunda ning ei tea, kuidas endast head muljet jätta.

Kui väga oluline üritus on lähenemas, on oluline mitte liialt muretseda ja üle mõelda, kirjutab Idiva. Ära aja ootusi liialt kõrgeks, sest muidu võid hiljem pettuda. Pidutseda saab ka pingutamata ja need on üritused, millest jäävad kõige paremad mälestused.

Naerata!

Sinu parim aksessuaar peol on sinu särav naeratus. Naeratust ei saa ületähtsustada, sest nõnda näid enesekindel ja hakkad silma. Naeratades tunned end lihtsalt paremini ja teised näevad, et sinu poole võib pöörduda.

Tunne end mugavalt

Ära pane selga riideid, millega sa ei tunne end mugavalt. Muidugi ei tähenda see, et sa võiks pidžaamaga peole minna – kanna midagi, mis on ühtaegu mugav ja seksikas. Kuidas sa saaksidki lõbutseda, kui ei tunne end mugavalt ja peaksid end iga natukese aja takka sättima või peeglist oma välimust kontrollima? Samuti ei tasu panna peole jalga väga kõrgeid kingi, kui sa ei suuda neil kõndida või tantsida.

Tule nurgast välja

Olgu sa sõpradega või üksi, ära mine nurka istuma. Nõnda jääd kogu lõbust ilma. Kõnni ringi ja räägi inimestega. Jah, võõraga jutu alustamine pole lihtne, kuid võib juhtuda, et niimoodi leiad omale eluks ajaks parima sõbra. Kui see vestlus lähebki rappa, siis oled ainult ühe kogemuse võrra rikkam.

Ära ole ülbe

Juttu ajades pane tähele, et sa ei räägiks liiga kaua iseendast. Anna ka teisele võimalus rääkida, ta ei taha teada sinu elulugu. Kui räägid liiga palju endast, jääb sinust isekas mulje. Esita teisele palju küsimusi ja ole hea kuulaja, nõnda jätad endast sõbraliku mulje.

Joo mõõdukalt

Mitte kellelegi ei meeldi need, kes joovad nagu homset poleks olemas. Aja juttu end ümbritsevate inimestega ning alkoholi joo regulaarsete ajavahemike järel. Ära joo erinevaid alkohoolseid jooke segamini ja joo vahepeal puhast vett. Mis mõtet on peol, kui sa seda ei mäleta?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles