Stringid on tagasi?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rihanna muusikavideo «Pour It Up»
Rihanna muusikavideo «Pour It Up» Foto: Kaader videost / Youtube.com

Me võime rõõmustada selle üle, et Bridget Jones’ist on ilmunud uus raamat, kuid on üsna kindel, et tema vanaema-aluspükstest seekord juttu pole. Tänapäeva popstaarid nagu Miley Cyrus, Lady Gaga ja Rihanna on taas trendikaks teinud stringid, mis võivad küll seksikad näida, kuid pole kõige mugavamad.

Popstaarid, kes on kahjuks ka laste ja noorte maailmavaate ühed kujundajad, näitavad viimasel ajal üha suurema uhkusega nii muusikavideotes kui laval oma ihu, kui esinevad kaunistatud aluspesus. Seetõttu võib ka öelda, et stringid on 2014. aastal ametlikult jälle moes, teatab Femail.

Lavakostüümid lähevad üha napimaks ja tundub, et 2014. aastal jäävad domineerima komplektid, mis oluliselt keha ei varja. Ka ülemine osa on üldjuhul väga paljastav.

Tangasid ja stringe oli väga palju näha ka 2014. aasta kevadsuviste moekollektsioonide esitlustel.

Tänapäevased tangad tõi esialgu moodi moedisainer Rudi Gernreich 1974. aastal. Trendiks muutusid napid püksikud 1990ndatel. Nüüd on stringidena olemas laias valikus nii aluspesu kui rannariideid.

Modellid ja popstaarid võivad ju stringide kandmist nautida, kuid kas ka tavalised naised vaid stringe eelistama hakkavad, on iseküsimus. Rihanna video «Pour it up» vihastas paljusid fänne, kes ristisid selle «sündsusetuks», «rõvedaks» ja «pornograafiliseks».

Oma tuharate paljastamist harrastavad paljud staarid, teismeliste iidolid Lady Gaga, Ke$ha ja Miley Cyrus nende eesotsas. Moe-ajakirjanik Lisa Potter ütles Femailile, et peab pool-paljaste staaride pilte iga päev nägema ja on sellest tõsiselt tüdinenud. «Nii ilusad kui nad ka pole, ma tahaks näha, et nad teevad oma ande ja esinemisenergiaga midagi muu ka, kui et võtavad igal võimalusel riided seljast. See on igav,» märkis ta.

«Kõik need andekad naised, kes seda stripparikultuuri takka õhutavad, teevad seda muidugi šokeerimiseks. Asi ongi selles, et see pole enam šokeeriv. See pole kunst, nüüd on see lihtsalt igav. Šokeerivalt mõjuks meile see, kui Miley loobuks stringidest ja muutuks objektist väärt esinejaks,» lisas Potter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles