Seitse saladust, mis aitavad supermodellidel tipus püsida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victorias Secreti suur pesu-show 2013.  Adriana Lima
Victorias Secreti suur pesu-show 2013. Adriana Lima Foto: AP/AFP/REUTERS/SCANPIX

Need, kes modellielu telgitagustega kursis, teavad, et ka tippmodellide elu ei pruugi alati puhas meelakkumine olla. Mannekeenide palgatšekid on küll kahtlemata suured, ent siiski pole need ainsad, mis innustavad modelle oma lähedastest pikka aega eemal viibima, tihti kehvades tingimustes elama ning päevast päeva oma keha teistele näitamiseks välja panema, kirjutab Ooolala moeblogi.

Ajakiri Forbes koostas oma iga-aastase enimteenivate tippmodellide edetabeli, kus troonivad just need naised, kes teavad suurepäraselt saladusi, mis hoiavad üht modelli tipus ning panevad teda veelgi kõrgemale püüdlema. Mis täpsemalt nende naiste saladusteks on?

Tipus aitab püsida see, kui tead, et oled teistele iidoliks

Kogu maailma enimteenivate modellide edetabeli kolmandat kohta hoidev Adriana Lima on kõige rohkem tuntud ja kauaaegseim Victoria’s Secreti ingel. Naisel on miljoneid fänne ja niivõrd paljudele suurtele ja väikestele tüdrukutele eeskujuks olemine hoiab teda kindlalt töös. Kes ei tahaks olla tipus, kui teda armastavad seal nii paljud?

Tipus aitab püsida see, kui saad maailma avastada ja kõikjale reisida

Modelliedetabeli neljas, Kate Moss, on tänaseks modellitööd teinud 25 aastat. Suure tõenäosusega on ta erinevate pildistamiste ja show’de jaoks läbi sõitnud pea kogu maailma, ent näib seda endiselt nautivat. Vaheldusrikas elu ja uute inspireerivate paikade avastamine hoiab tippmodellide meele värske ja mõtte avatuna.

Tipus aitab püsida see, et saad tutvuda uute ja huvitavate inimestega

Edetabeli kaheksas, Puerto Rico päritolu Joan Smalls leidis enda parima sõbra just modellitööd tehes. Nüüd on Smalls ning tema sõbranna, maailmakuulsus tippmodell Karlie Kloss, lahutamatud. Kui sinu sõpradeks on sama edukad ja töökad inimesed, nagu sa isegi, pole miski võimatu - samuti pakuvad lõputult võimalusi modellimaailmast saadavad erinevad tutvused. Just muusikud, filmiinimesed, ärihaid ja teised tipptegijad istuvad alatihti moeetenduste esireas ning kindlustavad modelli püsimise kõrgel tipus.

Tipus aitab püsida see, kui sinu eest kantakse pidevalt hoolt

Maailma enim teeniv modell Gisele Bündchen teab, kuidas on show’ks või pildistamiseks valmistudes juuksuri- ja meigitoolis mõnuleda. Eriti naudib ta seda nüüd, kui kasvatab modellitöö kõrvalt kahte last. Hoolitsemine ja poputamine tagavad selle, et naine emaks olemise kõrvalt ka modellina endiselt tipus suudaks püsida.

Tipus aitab püsida see, et saad välja arendada oma isikliku stiili

Miranda Kerr, maailma tippmodell number kaks, saab erinevatelt firmadelt ja brändidelt ilmselt niivõrd palju riideid ja aksessuaare, et võiks iga päev uue imagoga avalikkuse ette ilmuda. Kingitused ja tasuta asjad annavad modellidele võimaluse aga luua enda unikaalne stiil, mis aitab tippmodelli ja avaliku elu tegelase nimele lisaks ka stiiliikooni staatuse üle uhkust tunda.

Tipus aitab püsida see, et saad pidevalt tähelepanu

Pole saladus, et ilusad inimesed armastavad üldjuhul ka tähelepanu - kohe kindlasti armastavad seda aga tippmodellid. Maailma üheksanda enim teeniva tippmodelli kohta hoidev Candice Swanepoel on kõikjal, kus ta käib, ümbritsetud sadadest noortest tüdrukutest, kellest paljud ihkaks ilmselt sama saatust - olla üheaegselt nii Victoria’s Secreti ingel kui ka Versace’i ja Juicy Couture’i reklaaminägu.

Tipus aitab püsida see, kui saad kutseid eksklusiivseimatele punase vaiba üritustele

Liu Wen, kõige esimene Hiina päritolu Victoria’s Secreti ingel, hoiab tippmodellide edetabelis viiendat kohta. Seega pole ka ime, et teda võib lisaks modellindusega seotud üritustele kohata punastel vaipadel üle kogu maailma - näiteks on Wen silmi pimestanud Cannes’i filmifestivalil Lõuna-Prantsusmaal. Tipus püsimine tagab selle, et saad lisaks oma põhitöökohale särada ka mujal, näiteks filmi- või muusikainimeste seas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles