20 ilusaladust, mida naised meeste eest varjavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised kitkuvad oma ninakarvu, raseerivad varbaid ja vahatavad vuntse, kuid mehed ei tea sellest midagi. Tegelikult kulub naistel tunde selleks, et olla «loomulikult kaunis».

Värskest küsitlusest tuli välja mitu iluprotseduuri, mida keskmine naine piinlikkusest oma mehe eest varjab, kirjutab Daily Mail.

Enamik küsitlusele vastanud 2000 naise seast hoiab mehe eest saladuses, et kannab mõnikord korrigeerivat aluspesu või riivib oma kandasid. Küsitlusest tuli välja, et suurem osa naistest tunneks end väga halvasti, kui mees saaks teada, et ta eemaldab aeg-ajalt ninakarvu, ravib hambapastaga vistrikke või valgendab hambaid.

Paljud küsitluses osalenud naistest väitsid, et mees ei tea midagi rinnahoidjas olevatest geelpadjakestest või naise vajadusest iga päev nahka koorida. Need, kes muretsevad nooruslikuma jume pärast, et räägi mehele midagi sellest, et kasutavad mitmeid kortsudevastaseid kreeme. Samuti jäetakse mainimata, kui käiakse kulme ja ripsmeid püsivärvimas.

Kaks kolmandikku naistest on kindlad, et mees ei tea tegelikult nende ilurežiimist suurt midagi, üks kolmandik hoiab seda teadlikult salajas. 35 protsenti küsitletutest usub isegi, et mees saaks šoki, kui saaks teada kõikidest intiimprotseduuridest, mida naine oma ilu hoidmiseks teeb.

20 ilusaladust, mida naised meeste eest varjavad

  1. Varbakarvade raseerimine või kitkumine
  2. Lõua või näonaha kitkumine või vahatamine
  3. Üksikute karvade väljakitkumine kehalt
  4. Vuntside vahatamine või valgendamine
  5. Taldadelt vana naha eemaldamine
  6. Trimmiva aluspesu kandmine
  7. Kulmude kitkumine
  8. Bikiinipiirkonna vahatamine või raseerimine
  9. Ninakarvade kitkumine
  10. Naha puhastamine, toonimine, niisutamine
  11. Varbaküünte lõikamine
  12. Hammaste valgendamine
  13. Vananemisvastaste kreemide kasutamine
  14. Hambapastaga vistrike ravimine
  15. Näomaski kasutamine
  16. Jalgade ja kaenlaaluste vahatamine või raseerimine
  17. Rinnahoidjas täitevpadjakeste kandmine
  18. Igapäevane koorimine
  19. Kulmude ja ripsmete värvimine
  20. Tselluliidivastase kreemi kasutamine
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles