Viis märki, et sina oled see, kes suhet õõnestab

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kahjuks on palju neid, kes kurdavad kõigile, kui kehv partner neil on, ometi ei märka nad vigu, mida ise suhtes teevad. Suhtes on alati kaks poolt ja pole mõtet oma vastutust teise õlule lükata.

Kõik saavad omal moel mõjutada seda, mis suhtest saab ja kas sel on tulevikku. Liiga lihtne on väita, et vaid teine on kõiges süüdi, kirjutab magazine.foxnews.com.

  1. Kuna partner ei oska su mõtteid lugeda, karistad teda sellega, et hoiad tast eemale, ei puuduta teda nii palju kui sooviksid ja jääd külmaks. Tead küll, kuidas see jälle läheb: tahad, et partner teeks midagi, kuid selle asemel, et seda küsida, eeldad, et ta peaks ise selle peale tulema. Ja kui ta siis ei tule, oled solvunud ja vihane.
  2. Kui te lähete tülli, on see tema süü. Sa ei mõtle kordagi sellele, kuidas võiks sinu käitumine tüli paisutada. Sinu mõttekäik on umbes selline: «Miks ta ei võiks näha asju nagu mina neid näen? Ta on nii kangekaelne. Mina üritasin talle vastu tulles kõike lihtsalt sinnapaika jätta, aga ta käis mulle ikkagi nii kaua pinda, et pidin plahvatama.»
  3. Kasutad seksi selleks, et saada oma tahtmist. Siia polegi vaja rohkem midagi lisada.
  4. Süüdistad oma meest/naist peaaegu kõiges, mis su elus valesti on. Oled veendunud, et iga plaan või otsus, mis läks luhta, ebaõnnestus selle pärast, et keegi teine soovitas või suunas midagi valesti. Kas see on ikka tõsi? Partner käskis sul teha tööd, mida sa ei talu? Meil kõigil on vaba valik ja oma otsuste eest vastutad vaid sina ise. Olgu need head või halvad.
  5. Sa ei anna vastu enne, kui pole ise midagi saanud. Sulle tundub, et suuremeelsus on nõrkus ehk siis sulle tundub, et kui annad midagi (näiteks kulutad teisele oma kallist aega) ja midagi selle eest vastu ei saa, oled sa end asjatult avanud ja teine tahab sind tõenäoliselt ära kasutada ning sulle haiget teha.

Ära riku oma suhet ja õnne sellise käitumisega. Ava oma süda ja alles siis saad tunda, kui palju sind tegelikult armastatakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles