Horoskoop: mida toob aasta 2014 Kaladele?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalad
Kalad Foto: Repro

KALAD (19.II – 20.III)

Oled 2014. aastal veelgi salapärasem ja intuitiivsem. Tundlikkus on alati sinu tugev külg olnud, kuid liigne tundlikkus mitte. Sel aastal tahad aga ka loogika ja kaine mõistuse enda teenistusse rakendada. Vabaned koos sellega mingist vanast sind kaua aega saatnud stereotüübist. Nagu paisu tagant hakkab sulle uusi ettevõtmisis ja ülesandeid voolama. Lased käiku seksapiilsuse.

Armastus

Kogu 2014. aasta saad kogeda armastuse vallas lõbusaid ootamatusi, ebatavalisi kohtumisi ja suhteeksperimente. Oled romantilisel tuulel väga pikka aega ning naudid sulle suunatavat tähelepanu. Oled isik, keda kutsutakse seksapiilsuse tõttu paljudele kohtumistele ja pidudele. Suhtes olevad Kalad naudivad partneri uuesti avastamist. Alles kaaslast otsivad Kalad aga komistavad mitme potentsiaalse kandidaadi otsa.

Tervis

Kuna oled populaarne ja elu on kiire, siis võib tekkida aegajalt üleväsimus. Peaksid pöörama tähelepanu õigele toitumisele ja piisavale puhkusele. Stressi aitavad ennetada erinevad veega seotud protseduurid. Kaladele meeldib ujuda ning nüüd tuleb see eriti kasuks. Samuti võivad terviseprobleemid panna uurima alternatiivravisid.

Karjäär

2014. aasta nõuab karjääri ettevaatlikku planeerimist. Kolleegid ja isegi endised rivaalid on üllatavalt toetavad. Vanad probleemid kaovad, kuid ega ka uutest puudus ei ole. Aasta keskel võid tunda, et su töö on sind täiesti ära tüüdanud. Ära langeta liiga karmi otsust, vaid oota kriisi möödumist, siis pilt selgineb.

Raha

Rahaline seis on kõikuv, kuid sa ei lase end sellest häirida. Teed finantsplaani, mida järgid üsna rangelt. Kui pead kulutusi vähendama, siis teed seda. Kui aga tuleb rohkem raha sisse, saad nautida kulutamist. Kui sulle pakutakse uut raha teenimise projekti, loe see väga tähelepanelikult üle ja anna allkiri alles siis, kui oled endas täiesti kindel. Hoiad sellega ära hulga probleeme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles