Horoskoop: mida toob aasta 2014 Kaksikutele?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaksikud
Kaksikud Foto: Repro

KAKSIKUD (21.V – 20.VI)

Järgmisel aastal ei saa tasakaalukusest juttugi olla. Tegelikult ei morjenda see sind, vaid hoopis meeldib. Mida enam sa iseendaks jääd, seda edukam sa 2014. aastal oled. Tagasilöögi võivad tuua eraelulised asjad, mida võtad liiga isiklikult. Püüa leida lahendus, mis oleks eetiline ja õiglane. See, mis muutuma peab, muutub ja sul tasub vaid kaasa minna. Kui oled paar viimast aastat midagi püüdnud vältida ja selle eest põgeneda, siis nüüd näitad, mis puust sa oled. Vanad harjumused asenduvad uutega ja lõppkokkuvõttes ei kahetse sa mitte midagi.

 Armastus

Silmarõõmudest kubisev aasta. Mida enam sa ringi liigud ning erinevate maailmavaadetega isikutega suhtled, seda mõnusamalt end tunned. Võib juhtuda ime ja sa leiad end silm silma vastu oma elu armastusega. Kõik ei ole siiski roosamanna, kuid seda sa ei ootagi. Oled samas lausa hüpnootiline ja suudad kaaslast panna endaga koos kogema midagi ekstreemset. Armastus ja uue kogemine avardab maailmapilti ja sa näed, et kõik suhted on erinevad.

Tervis

Oled alati olnud veendunud oma heas tervislikus seisundis ja nüüd ei ole teisiti. Naudid kiiret elutempot. Oskad elada hetkes ja see aitab stressi ennetada. Kuna ei ole stressi, siis ei ole ka suuremaid terviseprobleeme. Jahedamal ja niiskemal ajal võivad mõned kergemad probleemid tekkida, kuid need mööduvad kiiresti. Oskad olla oma lähikonnas toetaja ja innustaja neile, kes tahavad oma tervist tugevdada ja spordiga tegelema hakata.

Karjäär

Teiste silmis võid olla tõeväänaja, kuid enda silmis mitte. Sinu suurepärane suhtlemisoskus ja hea inimeste tundmine annab sulle edumaa. Näitad, et oled sulle antud ülesannete kõrgusel ja seda just siis, kui keegi ootab sinu läbikukkumist. Naudid kohustusi, kuid mitte sellised, mis sind karpi panevad. Teed kõik vajaliku ära ja parimad palad tuuakse sulle otse kandikul. Kui oled väga hoolikas olnud, kasvab ka maine.

Raha

Sa ei ole kunagi eriti raha pärast muretsenud ega tee seda ka 2014. aastal. Kitsikust sul tunda ei tule, sest oled osanud end alati kindlustada. Kohustuste hulk kasvab koos tasude kasvuga. Aasta esimesel poolel tegeled enda tagala kindlustamisega ning teisel poolel saada kulutada nii nagu sa varem ei ole kulutanud. Kõik sellel aastal saadava raha oled ausalt välja teeninud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles