Valmistudes aastavahetuseks: milline alkohoolne jook sobib sinu tähemärgile?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Homme õhtul voolavad erinevad joogid ojadena, sest inimesed tahavad vana aasta uhke pauguga ära saata. Millised joogid sobivad millistele tähemärkidele kõige paremini?

Jäär

Elav, dünaamiline ja särtsakas Jäär vajab jooki, mis on täpselt samasugune. Sinu jook võiks olla tulipunane, seega mõtle Cosmopolitani, Bloody Mary või mõne punase likööriga tehtud kokteili peale, kirjutab iDiva.

Sõnn

Sõnn on üks sensuaalsemaid tähtkujusid ja ta hindaks jooke, mis maitsevad hästi, näevad head välja ja ka lõhnavad hästi. Puuviljane daiquiri, sangria ja kvaliteetsed õllesordid tekitavad Sõnnile peomeeleolu.

Kaksikud

Kaksikute jaoks on oluline muutumine. Kui su lõbus ja flirtiv Kaksikutest sõbranna alustab õhtut siidri või õllega, siis võid kindel olla, et õhtu lõpuks on tal hoopis teistsugune jook käes, näiteks rumm koolaga või Long Island Ice Tea.

Vähk

Vähkidele meeldivad joogid, mis nende südant soojendavad. Vähile võib sobida aromaatne hõõgvein, vaniljemaitseline viin või šokolaadised joogid.

Lõvi

Lõvidele meeldib olla tähelepanu keskpunktis ja peomeeleolu pidevalt üleval hoida. Lõvile sobib tekiila ja vali muusika. Neile meeldib ka see, kui neid hellitatakse eriliste kokteilidega.

Neitsi

Neitsid eelistavad kvaliteeti ja maitsekust. Kui tead, millised joogid su Neitsist sõbrale meeldivad, ei saa miski valesti minna. Ent kvaliteetne vein võidab alati Neitsi südame.

Kaalud

Kaalud eelistavad luksust ja head maitset, neile sobiks näiteks taoline mõnus jook nagu Bellini. Ka šampanjaga ei saa mööda panna, mida kallim, seda parem.

Skorpion

Intensiivne tähemärk vajab intensiivet jooki. Skorpionile võib pakkuda näiteks viskit.

Ambur

Amburid on seiklushimulised ja armastavad reisimist. Kõik eksootilised joogid sobivad neile. Alustage õhtut näiteks Iiri kohvi, Brasiilia Caipirinha, Austraalia veiniga ja jätkake õhtut jookidega, mis iseloomustavad erinevaid riike.

Kaljukits

Kaljukitsed teavad, mida nad tahavad ja ka sina peaksid teadma. Nad jäävad oma lemmikjookidele truuks ja eelistavad klassikalisi kokteile uutele maitsetele. Klassikaline martiini, daiquiri või rumm kokaga sobivad neile.

Veevalaja

Üks asi, mis Veevalajale ei meeldi, on massi sulandumine. Veevalaja võib isegi tahta kokteile välja mõelda, sest talle meeldib olla originaalne. Veevalajat võiks üllatada näiteks eksklusiivse veiniga, mille oled vaid tema jaoks ostnud.

Kalad

Kalade jaoks on oluline joogi maitse ja alkoholi sisaldus. Sellele õrnale hingele ei sobi suvaliselt kokku valatud joogid. Paku talle veini, viskit või maitsvaid ja klassikalisi kokteile, siis külvavad Kalad sind komplimentidega üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles