Eksperdid tegid kindlaks, millal on uuel aastal parim aeg armastuse otsimiseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled pikka aega vallaline olnud ja otsustasid nüüd proovida erinevaid kohtinguportaale? Või oled juba pikemat aega mõne tutvumisportaali liige ja tead täpselt, kuidas taolisi portaale kasutada?

Pole vahet, millised on senini olnud su kogemused tutvumisportaalidega, võime kõik ilmselt nõustuda, et online-kohtingutel on omad väljakutsed, kirjutab Yahoo! Shine.

Ent populaarne kohtinguleht Match.com jagab nüüd olulist infot, mida kõik vallalised ja uute tutvuste otsijad võiksid ära kasutada - nimelt on suhteeksperdid kindlaks teinud, millal on uuel aastal parim aeg armastuse otsimiseks.

Match.com ekspertide hinnangul on parimaks ajaks 5. jaanuar kell 20.57. Suure kasutajate arvuga kohtinguportaali kogemused näitavad, et just sel ajal toimub suhtlemine saidil kõige aktiivsemalt.

Parim armastuse otsimise aeg langeb Match.com'i kõige kiiremasse perioodi, mis algab 25. detsembriga ja lõppeb valentinipäeval. Sel perioodil tõuseb tutvumisportaali uute kasutajate arv keskmiselt 25-30 protsenti.

Match.com'i esindajad lisasid, et vallaliste kasutajate arv peaks nende lehel tõusma 2014. aasta esimesel nädalal koguni 2 miljonini.

Kuna nüüd on teada parim aeg, millal uute inimestega tutvuda, siis tuleb vaid omale kasutaja luua mõnel kohtingulehel või täiendada oma praegust profiili, et see potentsiaalsetele partneritele paremini silma hakkaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles