Meestele: nõuandeid, kuidas naisele parem partner olla

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Naistel on reeglina keeruline uusaastalubadustest kinni pidada, aga kuidas on lugu meestega? Kui mees midagi otsustab, kas ta suudab sellele kindlaks jääda?

Yahoo! Shine pani kirja mõned nõuanded meestele, kuidas tugevama soo esindajad saaksid naistele paremateks partneriteks olla.

Ropenda vähem. Ropendamine on kindlasti üks halb harjumus, mis tasuks vana aastaga unustada. Naised ei pea ropendamist atraktiivseks, milleks seda siis teha?

Kirjuta naisele armastuskirju. Naistele meeldib tohutult see, kui neile tehakse komplimente ja kui neile armastust avaldatakse. Pane oma tunded paberile kirja, sel viisil saab naine seda kirja soovi korral alati lugeda. Eriti suureks üllatuseks on see siis, kui sa pole oma tundeid naisele kunagi kirjalikul viisil avaldanud.

Jäta suitsetamine maha. Kui sul pole perekonda, mõtle oma tervisele. Kui sul on perekond, mõtle oma lähedastele. Mõtle, mis saab su lastest, millist eeskuju sa neile annad ja kuidas mõjuks su perekonnale see, kui sul suitsetamise tõttu tõsised terviseprobleemid tekivad.

Ilmuta fotosid. Ära hoia kõiki fotosid arvutis või kõvakettal, ilmuta mõned fotod ja pane kodus nähtavale kohale. Eriti hinnalised võiksid sinu jaoks olla perekonnafotod.

Mine varem magama. Kas sa pead tõesti olema kella neljani hommikul üleval ja tegema tööd? Või mängima arvutimänge? Kas see on väärt seda, et sa järgmisel päeval nagu zombi ringi käid?

Sa ei pea dieeti pidama, aga toitu tervislikumalt. Sa ei pea loobuma kartulikrõpsudest ja rämpstoidust, aga lisa oma menüüsse rohkem juur- ja puuvilju, et ebatervislikku toitu tasakaalustada.

Tee oma töölaud korda. Kui töölaud on korras, siis on mõtted ka paremini korras ja tööülesandeid lihtsam sooritada.

Vähemalt üks õhtu nädalas võiks olla elektroonikavaba. Mäletad veel aega, kui su telefoni polnud nutikas ja arvutit ei saanud voodisse kaasa võtta? Mäletad, kui palju muid asju su elus siis veel oli, mis polnud üldse elektroonikaga seotud.

Korralda nädalavahetusteks romantilisi väljasõite. Kui teil on väikesed lapsed, siis vajate mõlemad aeg-ajalt puhkust. Parim moodus puhkamiseks on see, kui sõita täiesti teise keskkonda ja lasta teistel inimestel enda eest hoolitseda. Üllata oma naist mõnikord romantilise väljasõiduga.

Ütle «ei» kummikommidele. Või sõõrikutele. Täielikult ei pea magusast loobuma, aga kindlasti on paar maiust, millest sa suudad ilma vaevata keelduda.

Loobu õllest. Jällegi - alkoholist ei pea täielikult loobuma, aga ürita näiteks õllest või mõnest kangemast alkoholist hoiduda. Eelista punast veini, sest mõõdukas koguses tarbides mõjub see tervisele hästi.

Hoia rahaasjadel silm peal. Meest peetakse perepeaks ja naised usaldavad finantsküsimustes mehi. Ära peta oma naise usaldust ja hoia rahaasjad kontrolli all.

Söö vähem rasvast. Taaskord tuleb mängu tervis - kui sina ise oma tervise eest hoolt ei kanna, kes siis seda veel teeb?

Kui sul on muresid või probleeme, siis räägi kellegagi. Meestel on kombeks endasse tõmbuda, kui elus on mõõnaperiood. Ent see ei mõju tervisele hästi. Usalda ütlust «kui on mure, siis pool anna ära». Kellegagi rääkides hakkab endal kergem ja teine inimene võib osata su probleemile lahendust leida.

Hinda oma perekonda. Ja lemmikloomi. Iga päev.

Tegele loominguliste asjadega. Kas armastasid nooruses maalida? Või olid bändis? Kui tihti oled täiskasvanuna tegelenud loominguliste asjadega, mida sa nooremana armastasid? Ilmselt mitte väga tihti, töö ja perekond nõuavad oma aja ning hobide jaoks ei pruugi enam energiat olla. Ent kui väga tahta, siis on võimalik see lisaaeg leida. See mõjuks sulle ainult hästi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles