Kuidas riietuda nagu stiilikuninganna Jennifer Lawrence?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Näljamägude» filmidega tuntust kogunud Jennifer Lawrence on alates 17-aastasena areenile ilmumisest teinud läbi mitmeid stiilimuutusi. Tütarlapselikust stiilist tõelise seksikuse ning seejärel tumedate juusteni - kuni tänase päevani, mil Jenniferist on saanud Diori reklaamnägu. Ometi on naist kaunistanud aga pea kõik, millesse ta end viimaste aastate jooksul riietanud on, kirjutab Ooolala moeblogi.

Sel aastal valis ajakiri Time näitlejanna selle aasta kõige paremini riietuvaks inimeseks kogu maailmas. Millised on läbi kõigi muutuste olnud aga tema stiili äratuntavad jooned?

Jennifer Lawrence teab: kui sul on, mida näidata, siis tee seda! Ideaalse figuuriga Jennifer armastab oma kurve rõhutada õhukesest materjalist ümber keha hoidvate kleitidega. Sealjuures jääb ta aga alati maitsekaks, sest paljastab korraga vaid kas jalad või dekoltee.

Punaselt vaibalt eemal armastab Jennifer liikuda pigem läbimõeldud ning sätitud kui lihtsalt mugavas riietuses. Tingimata peavad tema argise komplekti juurde kuuluma kõrged kingad ning midagi valget või navy-sinist: see tõeliselt klassikaline värvikombinatsioon näib olevat ka näitlejanna üks suuri lemmikuid. Julgete neoontoonidega naist katsetamas ei näe.

Jenniferi komplektide juurest puudub harva ka mahukas nahast käekott, mis sarnaselt tema riietelegi on alati mõnes põhivärvis ja sobib seeläbi kõigega.

Jennifer armastab kleite kanda nii punasel vaibal kui lihtsalt sõpradega aega veetes. Pole vahet, kas näitlejanna proovib karmimat või tütarlapselikumat stiili - pihajoont rõhutav kleit sobib talle (ja ka pea igale teisele naisele!) alati. Värvidest näib Jennifer eelistavat punast ja musta, mis erinevate kangaste, lõigete ja mustritega iga kord uutmoodi mõjuvad.

2013. aasta Oscarite jagamisel parima naisnäitleja auhinna korjanud Jennifer kandis gaalal Diori kleiti, mis oma tagasihoidliku tooni ja julgete vormidega kõigi mällu süüvis. Kuigi paljud mäletavad auhindade jagamiselt ehk pigem seda, kuidas Jennifer auhinnale järele minnes komistas ning kukkus, on selle kõrval väärt meelde jätmist ka kleit, mille kasuks otsustades mitte mingil juhul eksida ei saa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles