Kas oled tõsises suhtes... oma telefoniga?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hiljuti avaldatud uuringust selgus, et kui naised peaksid valima, siis nad eelistaksid terve kuu olla ilma seksita kui ilma telefonita. See võib tunduda veider, kuid olgem ausad - meie kõigi tutvusringkondades on inimesi, kellel on telefon justkui käe külge liimitud.

Kas sina oled ka oma telefoniga suhtes? Loe järgmiseid märke ja saad teada, kirjutab YourTango.

Isegi, kui oled voodis partneriga, on telefon sulle lähemal kui partner. Paljud inimesed hoiavad telefoni voodi ligidal, et hommikune äratus kiirelt kinni panna või vajadusel kõnedele vastata, aga kas pole imelik, kui telefon on lausa su padja peal?

Teed telefonile pidevalt kingitusi. Uued rakendused, telefoniümbrised, muusika... sinu telefonil on need kõik olemas. Kas kulutad oma telefoni hellitamisele rohkem raha kui näiteks lähedaste inimeste jõulukinkidele?

Kontrollid pidevalt telefoni, isegi kui see pole vibreerinud ega häält teinud. Paljud inimesed kogevad «fantoomvibratsioone» ehk neile tundub pidevalt, et telefon teeb häält. Kui paned tähele, et jälgid ja kontrollid pidevalt oma telefoni, siis peaksite teineteisest ehk puhkama.

Lähed kodust välja vaid selleks, et sul oleks midagi Facebookis või Instagramis jagada. Suhtlusvõrgustikud on küll toredad, kuid kui Facebooki uuendused tekitavad sinu jaoks rohkem elevust kui reaalne põhjus või üritus, mis sind kodust välja tõi, siis on see kindel märk, et oled oma telefonisse liigselt kiindunud.

Kui vaatad telefonist filmi, siis tekib tunne, et oled kohtingul. Ära unusta oma popkorni truu kaaslasega jagada!

Koged paanikat, kui telefon on sinust kaugel. Kui unustad telefoni koju, siis tunned suurt hirmu ja ebamugavustunnet. Mis nüüd saab? Kuidas sa tead, kes Facebooki midagi postitab või kes sulle sõnumeid saadab? Kuidas sa sellise tempoga jõuad uutes mängudes uuele tasemele, kui telefon on kodus?

Sind häirib, kui inimesed ei lase sul peol olles oma telefoniga tegeleda. Kas tead seda ühte paarikest, kes pidudel ainult teineteisega räägib? Need olete ju sina ja su telefon!

Teed endast ja oma telefonist «sõbrapilte». Kas oled kasutanud kellegi teise telefoni või fotoaparaati, et pildistada end oma telefoniga?

Saad vihaseks, kui telefonil saab aku tühjaks. Mõtled endamisi: kuidas sa võisid? Ma vajasin sind sel hetkel...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles