Ilu-lounge: supermodellide imeliste kiharate saladus

, jumestuskunstnik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kõik me oleme imetlenud Vogue’i, Elle’i, Cosmo kaanestaaride, kuulsateVictoria’s Secreti pesumodellide lehvivaid superläikivaid lokilaineid. Kui ihaldate endale sellist juuksemerd, siis nüüd avaldame teile ühe saladuse - ülinaturaalsed juuksepikendused.

Enamik supermodelle kannavad lisakiharaid isegi siis, kui  neil on ka endil priimad juuksed. Küll küllale liiga ei tee – kaunis muutub veel kaunimaks.

Juuksepikendusi on erinevaid, maksimum kolm kuud peas püsivaid ja lühemaajalise kestusega mikrorõngad, clip-in pikendused, teip-pikendused jne.

Kui kuulsime Anuga, et on olemas ka pikendused, mis kinnituvad ilma igasuguse lisaaineta ja on lihtsalt erilise sõlmega seotud oma juukse külge ning ei kahjusta oma juukseid, võtsime ilma pikema jututa tee Hairexpress ilusalongi Tartu maanteele. Armas juuksuripreili Annely Mitt võttis meid naeratades vastu ja kinnitas, et rohkem kui poolteist tundi meil selle protseduuri peale ei kulu.

Mago juuksepikendused on uusim patenteeritud juuksepikendusmeetod kvaliteetbrändilt Simply Natural. Pikenduste kinnitamiseks juuste külge kasutatakse väikest naturaalsest puuvillast nööri. Tehasest tulevad pikendused valmis sõlmekestega, mis juuksur pingutab spetsiaalse metoodika abil kliendi juuste külge. Paigaldamisel ei kasutata mingeid kemikaale. Magode eemaldamisel lõigatakse sõlmepea kääridega katki, ning kliendi enda juuksed jäävad täielikult terveks. Tegemist on meetodiga, mis tagab professionaalse püsivuse ja diskreetsuse, samas juukseid kahjustamata. Magodel olevat ka enneolematu vastupidavus ning need ei tule kunagi juuste küljest ära, kui juuksur neid ei eemalda. Nad kannatavad pesu, föönitamist, koolutamist, kuumust (näiteks sauna) ja kõikvõimalikke muid igapäeva tegevusi ja hooldust. Kui nad on peas, siis nad on peas.

Lisaks sellele tagavad Magod tänu oma sõlmedele äärmiselt loomuliku liikuvuse, kuna pikendused liiguvad eraldi sõlme otsas, ning ei tekita seetõttu peanahale stressi. Pikendustes kasutatavad juuksed on 100 protsenti naturaalsete India Super Remy juustega. Remy tähendab seda, et kõik juuksekarvad salkudes on õiget pidi (naturaalne juus on polaarne, st. juuksekarv jookseb kindlat pidi pealaest otsteni). Super Remy tähendab, et kõik üksikud karvad salkudes on ka ühepikkused. Juukseid pleegitatakse vahel isegi kuid väga leebetes lahustes, et juuksed võimalikult loomulikuks jääks. Blondidele ja pruunidele toonidele ei lisata isegi värvi, vaid pleegitatakse teatud tasemeni, kuni soovitud toon on saavutatud.

Magode maaletooja Reio Pukonen kommenteerib: «Igaks juhuks, et kuigi Magod üldiselt juukseid ei kahjusta, on olemas juuksetüüpe, mis ei kannata üldse mingit tüüpi juuksepikendusi. Vahel on juuksed sedavõrd hõredad ja kahjustatud, et nendele ei tohiks pikendusi kinnitada. Aga kui Magod pole soovitatavad, siis pole seda ükski meetod. Pikendusi saab kinnitada juba 5 cm pikkusele juuksele.»

Anu Saagim kommenteerib kuu aega pärast pikenduste paigaldamist: «See oli minu esimene kokkupuude juuksepikendustega. Oma juuste pikkusega olen rahul olnud ja seega otsene vajadus puudus, aga siiski pidin neid veidi putitama enne väljaminekut – lokitama või sirgendama. Lasin paigaldada sama pikad juuksesalgud kui oma juuste pikkus, et lisada tihedust ja lopsakust. Tulemus oli igati ideaalne - «lahinguvalmis juuksed» võib öelda. Hommikul tõustes lihtsalt kammin soengu läbi ja valmis ma olengi. Alguses olid kinnituskohad st sõlmed magades tunda, kuid kui juus kasvas, siis ei häirinud see enam. Kuivatamiseks kulub küll rohkem aega, aga tulemus on seda väärt!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles