Kuidas paremini suudelda ehk ideaalse suudluse seitse salanippi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tahad teada, kuidas paremini suudelda? Heaks suudlejaks saab läbi kogemuste, kuid samas tuleb natuke tunda ka tehnikat. Kõik teavad laias laastust, kuidas suudelda, kuid paar olulist pisiasja, millest enamik meist pole teadlikud.

Allwomenstalk toob välja seitse salanippi, kuidas paremaks suudlejaks saada.

Kontrolli oma hingeõhku

Enne ideaalset suudlust tuleb mõned olulised asjad üle kontrollida. Kõigepealt on oluline, et su hingeõhk oleks meeldiv. Pese hambaid ja keelt või söö piparmündipastille, sest kui su hingeõhk on ebameeldiv, siis ei taha keegi sind suudelda. Aeg-ajalt tasuks ka oma huuli niisutada, et need oleksid pehmed ja ligitõmbavad.

Alusta aeglaselt

Ära kiirusta suudlusega. Alusta kinnise suuga, eriti kui suudled kedagi esimest korda. Kui sa tunned end juba mugavamalt, paota veidike suud ja kasuta oma keelt. Ent pea meeles, et ideaalse suudluse jaoks ei pea tingimata keelt mängu tooma. Suudle nii, kuidas sulle endale kõige mugavam tundub.

Nõjatu partneri poole

Kui sa kedagi suudled, siis nõjatu tema poole. See näitab, et sa naudid suudlust ja see muudab suudluse paremaks. Alguses võib see tunduda imelik, kuid ajapikku muutub see normaalseks ja loomulikuks.

Kasuta oma keha

Võib tunduda, et suudlemisel on vaid huuled ja suu olulised, kuid tegelikult mängib terve keha tähtsat rolli. Kui sina ja partner tunnete end mugavalt, kasutage suudluse ajal ka oma keha, jättes suudlusi kaelale või hoides kätega partneri ümbert kinni. Suudluse järgi on tavaliselt võimalik aru saada, kas partner tunneb end mugavalt või mitte. Kui sa pole kindel, siis oota. Kiirustada pole tarvis.

Suudluse pikkus

Kui pikalt peaks suudlus kestma? Mõnikord on suudlus lühike ja armas, teine kord pikk ja kirglik. Suudluse pikkuse kohta puuduvad kindlad reeglid, seega suudle nii pikalt või lühidalt kui tahad.

Paota oma huuli

Kui sa tunned, et oled valmis, paota suudluse ajal oma huuli. Ära ava oma suud täies ulatuses, paota huuli aeglaselt järjest rohkem. Kui oled valmis keelt kasutama, siis too ka see mängu. Aseta oma keel õrnalt partneri keele peale ja kui te mõlemad tunnete end mugavalt, masseerige teineteise keelt. Jälgi partneri liigutusi, et oleksite sünkroonis.

Tõmba hinge

Kui tegemist on lühikese suudlusega, siis ei tekita hingamine probleeme. Kui aga tegemist on pikema suudlusega, siis tasuks hingata läbi nina või õrnalt tagasi tõmbuda ja hingamispaus teha. Kui oled valmis, jätka suudlemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles