Seitse sammu, mis viivad sind lähemale unelmate mehe leidmisele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Õige kaaslase leidmine pole sugugi nii raske, kui esialgu võib tunduda. Sa pead oskama õigetest kohtadest otsida, ent kui sul on raskusi hea kaaslase leidmisega, siis siin on seitse sammu, mis sind temale lähemale viivad.

Tunne iseennast

Ideaalse mehe leidmine eeldab seda, et sa tead, mida sa tahad. Selleks, et oma hingesugulast leida, pead sa olema võimeline teda ära tundma. Kirjuta kasvõi üles, millised omadused su mehel võiks olla ja milliseid omadusi sa kindlasti ei aktsepteeriks. Ära võta seda nimekirja kui seadust, õige mees ei pea kõigile su nõudmistele vastama, see on lihtsalt hea moodus, kuidas oma eelistustes selgusele jõuda, kirjutab Allwomenstalk.

Vaata ringi

Võib-olla oled oma hingesugulast juba kohanud, kuid pole seda ise märganud. Enne, kui hakkad õiget meest kaugemalt otsima, mõtle, kas mõni su tuttavatest ehk vastab su eelistustele. Selleks võib olla su naabrimees, kolleeg või hea sõber. Härra Õige on võib-olla kogu selle aja su nina all olnud. Küsi endalt, kas su elus olevad mehed on sulle vaid sõbrad või tahaksid sa mõnega neist midagi enamat kogeda.

Suhtle

Sa ei saa õige mehega suhet luua, kui sa ei julge temaga rääkidagi. Peaksid oma häbelikkusest üle saama ja mehega suhtlema. Kui mõni teema valmistab sinu jaoks liigselt piinlikkust, siis võid ju alati minema kõndida. Kui sa ise oled liiga häbelik, et vestlust alustada, siis ole vähemalt avatud ja valmis teisega suhtlema, kui nad sinu poole pöörduvad.

Käi väljas

Vaata nimekirja omadustest, mis su ideaalmehel võiks olla - kas need on kõik sarnased ja ühe teemaga seotud? Kui eelistad mehi, kes on loomingulised, kirglikud ja musikaalsed, käi kontsertidel. Kui eelistad sportlikke ja energilisi mehi, mine jõusaali. Nendes kohtades näed palju inimesi, kes vastavad sinu eelistustele. Sa pead lihtsalt käima kohtades, kus su unelmate mees võib käia.

Käi kohtingutel

Ära ütle kohtingutele pidevalt ära. Isegi, kui mees ei tundu olevat selline, kellega sa sobiksid, anna talle võimalus. Sind võib üllatada, kui palju su arvamus inimesest muutub, kui sa teda tundma õpid. Võib-olla pead pärast oma nimekirja lausa muutma hakkama.

Uuri sõbrannadelt

Pimekohtingud ei pea olema alati halvad kogemused. Mõni sõbranna võib sind paremini tunda kui sina ise. Kui ta väidab, et tema nõbu oleks sulle ideaalne kaaslane, anna talle võimalus ja mine pimekohtingule. Võib-olla on just see su unelmate mees ja sa armud esimesest silmapilgust.

Ära raiska aega

Kui tead kindlalt, et üks või teine mees pole sinu jaoks õige, siis ära raiska oam aega temaga välja minemisele. Kui te mõlemad tahate vaid lõbutseda, siis võite muidugi koos aega veeta. Kui sa aga otsid partnerit kogu eluks, siis pole tarvis kõigile oma aega pühendada. Vale mehega koos olles võid ilma jääda võimalusest oma unelmate meest kohata. Sa ju tahad olla vallaline, kui potentsiaalne partner sinu teele satub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles