Põhjuseid, miks mehed peaks oma privaatpiirkonda raseerima

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mehed veedavad tunde, et hoolitseda oma juuste ja näokarvade eest, kuid karvad intiimpiirkonnas jäetakse sageli tähelepanuta. Alles siis, kui mehe seksuaalelu muutub aktiivsemaks, hakkab ta mõtlema sellele, et võiks oma suguelundite ümbruse eest hoolt kanda.

Tõsiasi on aga see, et hoolitsemata privaatpiirkond ei näe atraktiivne välja ja on samas ka ebahügieeniline. Siin on viis põhjust, miks mehed peaksid oma intiimpiirkonda raseerima, kirjutab healthmeup.com.

Puhtus. Kubemepiirkonda tekivad kuumusest ja higist bakterid, mis võivad sinna pikaks ajaks jääda, takerdudes kubemekarvadesse. Intiimpiirkonna raseerimine aitab seda ala puhtamana hoida ja ennetab põletikke.

Peenis näeb suurem välja. Karva kasvanud kubemepiirkond kipub peenist varju jätma ning seetõttu tundub peenis väiksem. Kui eemaldada üleliigsed karvad, siis paistab peenis paremini välja ja tundub suurem.

Hoolitsetud kubemepiirkond näeb tervem välja. Kuna raseeritud piirkond on ka puhtam, siis aitab see vältida erinevate löövete ja põletike tekkimist ning hoiab ka peenise tervemana. Ilma karvadeta piirkonnas on lihtsam märgata ka erinevaid nahaprobleeme, mis võivad seal tekkida.

Meheau näeb kutsuvam välja. Puhas ja hoolitsetud peenis on voodipartneri jaoks atraktiivne. Kubemekarvad võivad seksiisu täielikult tappa ning naine võib keelduda oraalseksist.

Tundlikkus suureneb. Kubemepiirkonnas olev nahk on väga tundlik. Kui selles piirkonnas on palju karvu, siis ei ole puudutused niivõrd erutavad. Raseerimine või vahatamine võimaldab partneril kubemepiirkonnale paremini ligi pääseda ning mehe jaoks muutub seksuaalne kokkupuude intensiivsemaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles