Kuus meest, kellega ei tasuks välja minna

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Printsess suudles kunagi konna ja konn muutus nägusaks printsiks – muinasjutt, kas pole? Noor naine läks aga kohvikusse pimekohtingule tundmatu konnaga ja viimane jäigi konnaks. Tere tulemast reaalsesse maailma!

Kui tihti oled end kohtingult avastanud mehega, kes sulle erilist muljet ei avalda ja sa tahaksid iga hinna eest sealt põgeneda? Järgnevalt on välja toodud kuus mehetüüpi, kellega ei peaks lähedasemaid suhteid looma, kirjutab iDiva.

Halva hügieeniga mees. Ta tuleb esimesele kohtingule ja on juba eemalt tunda, et mees pole vaevunud end pesta. Naine võib-olla usub, et aja jooksul suudaks ta seda harjumust muuta, kuid kui mees pole viitsinud end esimese kohtingu jaoks kasida, kujuta ette, milline võib see olukord olla siis, kui olete paar kuud suhtes olnud.

Mugava riietusstiiliga mees. Ta ei viitsinud kohtingu jaoks viisakamaid riideid välja otsida ega juukseid kammida, samas kui sina tegid soengu pähe ja kannad oma kõige kaunimat kleiti. Tahad temaga teisele kohtingule minna?

Perfektselt riietuv mees. Tema juuksed on viimse karvani ideaalselt sätitud. Ta riided on perfektsed. Ta otsib pidevalt oma peegeldust, et oma välimust kontrollida. Ta armastab iseennast liiga palju, et kellelegi teisele pühenduda.

Mees, kelle jaoks on esikohal semud. Vabal ajal räägib ta sõpradega Skype’i või Facebooki vahendusel ja kutsub neid pidevalt külla. Ta ei jäta semude telefonikõnedele kunagi vastamata. Pole mingi ime, kui tema sõbrad ka teie esimesele kohtingule kohale ilmuvad.

Naistevihkajast mees. Ta räägib pidevalt sellest, et vihkab naisi, sest naised valmistavad talle alati pettumusi. Kas tahad tõesti koos olla mehega, kes süüdistab sind asjade eest, mida sa teinud pole?

Mees, kes vihkab oma eksnaist. Ta kirub pidevalt oma eksnaist ja kasutab selleks väga värvikaid sõnu. Ära lase mehel end sinu seltskonnas kogu aeg välja elada. Unusta see mees – mida varem, seda parem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles