Toiduained, mida ei tohiks süüa enne seksi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Küüslauk.
Küüslauk. Foto: SCANPIX

Palju on kirjutatud toiduainetest, mis suurendavad sugutungi. Aga kas teadsid, et mõningaid toiduaineid tuleks enne vahekorda vältida?

Healthmeup.com koostas nimekirja toiduainetest, mis ei tule sugutungile just kasuks.

Oad. Oad annavad kehale vajalikke kiudaineid ja valke, kuid neis on ka teatud tüüpi suhkrut, mida keha ei suuda kiiresti seedida ja mis tekitab gaase.

Küüslauk. Küüslauk lisab toidule maitset, kuid enne seksi tasuks küüslauguga toitusid vältida. Küüslauk muudab hingeõhu ebameeldivaks ja selles on aineid, mis võivad tekitada gaase ja ebamugavustunnet.

Juust. Ilmselt ei osanud sa oodata, et juust sellesse nimekirja jõuab, ent juust võib muuta hingeõhu eemaletõukavaks ja partneri jaoks ebameeldivaks. Juustu lõhn jääb pikaks ajaks hingeõhku, seega tasuks selle söömist vältida, kui kavatsed lähiajal seksida.

Punane liha. Kui lähete romantilisele õhtusöögile, siis sul võib olla kiusatus tellida mahlane lihatükk, kuid eelista linnuliha või kala punasele lihale. Punane liha on raske ja selle seedimine võtab kaua aega. See võib muuta sind uimaseks ja uniseks ning see mõjutab kindlasti su võimeid linade vahel.

Friikartulid. Friikartulites on palju transrasvu, mis alandavad testosterooni taset ja aeglustavad vereringet. Neis on ka palju soola, mis pärsib neil meestel erektsiooni hoida, kel on probleeme kõrge vererõhuga.

Piparmünt. Kuigi värske hingeõhu nimel tahad võib-olla piparmündinätsu närida, on uuringutega kindlaks tehtud, et piparmündis olev mentool vähendab testosterooni taset ja mõjutab sugutungi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles