Tahad paremat seksi? Esita oma kallimale need 7 küsimust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Selleks, et seksuaalelu oleks rahuldav, peab olema iseenda vastu võimalikult aus. Alles siis kui mõistad, mida sa soovid, on alles tõenäoline, et võid seda ka saada. Seksuaalfantaasiatega eksperimenteerimine annab võimaluse oma ihasid tundma õppida.

Kui oled endas selgusele jõudnud, pead ka oma kallimaga rääkima. Enamik meist kardab seda. Paljud ei räägi oma partneriga üldse seksist, rääkimata siis salasoovidest. Kui sul aga õnnestub partneriga avatult vestelda, võib seksuaalelu potentsiaal mitmekordistuda, lubab magazine.foxnews.com.

Kujuta näiteks ette, et lähed võõrasse linna. Sul on paar päeva aega, et seal mõnusasti aega veeta. Kas läheksid lihtsalt kohale ja hakkasid tingi tuiama või uuriksid enne, mida teha? Planeerimine ei välista spontaanust. Tegelikult see hoopis suurendab võimalust, et juhtub midagi toredat.

Erootilise elu planeerimine sellest ei erine. Loomulikult võid elada nii, et kunagi ei planeeri seksi ja loota, et see on rahuldav. Aga võid olla ka väga konkreetne, oma eelistustes kindel ja nautida suurepärast seksuaalelu.

Oma ihadest rääkimine võib olla väga romantiline ja intiimne, kuid see võib tekitada ka tülisid. Palju oleneb sellest, kuidas teemale lähenetakse. Nõnda avastad oma partneri kohta asju, millest sul varem õrna aimugi polnud. Õhk saab puhtamaks ja vabaned eelarvamustest või väärarusaamadest, mis teid varem takistasid. Muutus, mis seejärel tuleb, on pea alati positiivne.

Enne seksist rääkimist leppige kokku, et olete võimalikult avatud ja ei mõista teineteist hukka. Lähenege teemale uudishimu ja elevusega! Oma partneri soovidest teada saamine ei ole kriitika möödunule. Pigem on see kui kaart, mille järgi tulevikus edasi liikuda, et rohkem naudingut saada ja partneriga lähedasemaks muutuda. Seda vestlust tasub teha näiteks pikal jalutuskäigul, õhtusöögil restoranis või väga pikal autosõidul.

Kui oma ihadest rääkimine on sulle uus ja keeruline teema, alusta lihtsatest küsimustest:

  • Kuidas sulle meeldib, et su keha puudutatakse? Kas sulle meeldib õrn ja kõditav puudutus? Või eelistad sa tugevat massaaži?
  • Kas on mingeid kehaosasid, mida sa tahad, et puudutataks rohkem?
  • Millised igapäevased kiindumusavaldused meeldivad sulle kõige rohkem?

Kui vestlus on alanud edukalt ja tunnete end hästi, võid edasi minna juba isiklikema küsimustega:

  • Mida sa oled alati tahtnud proovida, mida sa pole kunagi teinud?
  • Kas sulle meeldiks olla kinniseotud silmade ja/või kinniseotud jäsemetega?
  • Kas on midagi, mida sa proovisid noorena, aga mida pole väga ammu teinud?
  • Kas on mõni filmistseen, mis mõjub sulle väga erutavalt?

Kõige olulisem on see, et vestluse toon oleks avatud, sõbralik ja vaba. Mida rohkem te seksist räägite, seda ausamaks ja vabamaks te tasapisi ka lähete.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles