Sensitiiv Ilona Kaldre: ka suure näljaga ei saa mind võrgutada mahlase hamburgeriga

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selgeltnägija Ilona Kaldre.
Selgeltnägija Ilona Kaldre. Foto: Meelis Paju/Põhjarannik

Tuntud sensitiiv Ilona Kaldre rääkis ajakirjale Naised, et sööb hea meelega kõiki toitusid, mis on maitsvad, hästi valmistatud ja kaunilt serveeritud. Seevastu poolfabrikaate ja kiirtoitu ta süüa ei suuda.

Ilona sõnul on tal raske oma lemmiktoitu välja tuua. «Üks päev ma rõõmustan tavalise šokolaaditahvli üle, järgmine kord annan eelistuse hästi valmistatud lihale või tükikesele kuumale kirsistruudlile jäätisega,» jääb ta nõutuks.

Sensitiivi selgitusel on tal lihtsam öelda, mida ta üldse suhu pista ei taha. «Need on poolfabrikaadid ja kiirtoit. Näksida mulle ei meeldi. Isegi kui ma olen väga näljane, ei saa mind võrgutada mahlase hamburgeriga,» nendib ta.

Ilona toitub tervislikult, kuid pole kunagi dieeti pidanud, sest usub, et inimene on see, mis ta sööb. «Ekstreemseid eksperimente ma ei tervita, pigem hoian söögile konservatiivset vaadet. Imelikud ja tundmatud toidud jätan tavaliselt tähelepanuta. Kui mulle juba ei meeldi lõhn või välimus, ei hakka söömagi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles