Tutvumismängu võitjad on selgunud!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grand Hotel
Grand Hotel Foto: Sony Entertainment Televison

Naine24.ee pühade-eelse lugejamängu teemaks oli tutvumine oma teise poolega. Toimetus tänab kõiki lugejaid, kes osa võtsid ja oma loo kirja panid, osalejaid oli seekord rekordiliselt palju. Lausa nii palju, et kõiki kirju avaldada pole kahjuks võimalik.

SET pani auhinnaks välja koostöös portaaliga vabalaud.ee 3-käigulise õhtusöögi kahele restoranis Mix, võitjale sobival ajal. Avon pani omalt poolt välja kolm kinkekotti. Igas kinkekotis on Elite Gentelman kinkekomplekt meestele, Love Pulse parfüümvesi naistele, Luxe glitz couture huulepulk, Diamond Sparkle küünelakk ning Love Pulse särav ja niisutav kehakreem.

Kuna osalejaid oli niivõrd palju, selgusid võitjad loosi teel. Romantilise õhtusöögi kahele võitis Marika. Kinkekotid võitsid Karolin, Kristi ja Krista. Võitjatega võetakse ühendust.

Hea lugeja, kui Sul on mõtteid, mis teemal võiks olla järgmine Naine24.ee lugejamäng, anna sellest teada kommentaariumis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles