Galerii: moedisainer Diana Arno avas stuudio ja showroom'i

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Moeloojana aina enam populaarsust koguv Diana Arno on nüüdseks avanud oma esimese stuudio.

Uues showroom’is sai 28. novembril toimunud avaüritusel proovida ja tellida Diana sügistalvise, 50-ndate aastate klassikalisest new look stiilist inspireeritud kollektsiooni rõivaid kui ka soetada eelmiste kollektsioonide tooteid. Lisaks presenteeriti luksuslikke jõulu- ja aastavahetuse õhtukleite.

«Isikliku moestuudio ja showroom’i avamine oli minu ammune unistus. Pärast ligikaudu aasta kestnud otsimist leidsin sobivaimad ruumid just siin,» ütleb Diana. «Kui varem pidin klientidega kohtuma oma kodus või õmbleja ateljees, siis nüüd saan ühes kohas tutvustada enda kollektsiooni, võtta eritellimuste jaoks kliendilt mõõdud ning valida koos temaga kangaid.»

Diana Arno Studio&Showroom asub Tallinna vanalinnas, aadressil Aia 21-17. Stuudio külastamiseks tuleb aeg eelnevalt kokku leppida. Rohkem infot www.dianaarno.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles