Kümme kõige halvemat lauset, mida pärast vahekorda öelda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pärast seda, kui olete partneriga seksikalt aega veetnud, võib aju veidike uimane olla, kuid ürita siiski jälgida seda, mida sa ütled. Teatud lauseid tasuks pärast seksi vältida, sest need võivad teie suhte lõhkuda.

Siin on kümme kõige halvemat asja, mida inimesed on pärast seksi öelnud ja põhjuseid, miks üht või teist lauset tasuks vältida, kirjutab iDiva.

«Tee kiiresti, mu mees tuleb koju!» Keegi ei mõista sind ja su tegemisi hukka, kuid oma mehe mainimine vahetult pärast seksi on täielik tujutapja.

«Mu eks tegi seda hoopis teistmoodi...» Oma praeguse partneri võrdlemine eksiga ei ole kunagi tervitatav, ent eriti halb on sellest rääkida pärast seksi, kui mees on kõige haavatavamas olekus.

Jutud emast. Kui hakkad pärast seksi mehe emast rääkima, siis see rikub sekundiga seksika meeleolu. Kui tahad ämmast rääkida, tee seda muul ajal.

«Sa võid nüüd ära minna.» Pole vahet, millised on sinu tunded tema vastu, aga kui palud tal kohe pärast seksi lahkuda, siis see on lihtsalt õel.

«Ma armastan sind.» Siinkohal mängib rolli see, kellega sa voodis oled. Naised muutuvad pärast orgasmi väga emotsionaalseks ja kui teil on vaid üheöösuhe, siis ära too armastust mängu, kui see pole just sinu kaval plaan, kuidas mehest lahti saada.

Komplimentide nurumine. Iga inimene tahab pärast seksi midagi head kuulda. Kuid ära hakka pärast seksi kohe komplimente nuruma. See tekitab tunde, et sa oled liiga nõudlik. Pärast seksi pole ükski mees huvitatud sellest, et sinu ebakindlust vähendada.

«Sa oleks võinud kauem vastu pidada.» Pole mingi saladus, et mehed lõpetavad sageli enne naisi, aga selle kommenteerimine vahetult pärast seksi ei ole sobilik. See võib mehele haiget teha ja järgmine kord tema sooritust mõjutada.

«Õpi mõned uued liigutused!» Kas teie voodielu on muutunud igavaks ja üksluiseks? Isegi kui see on nii, siis soovitus mehel uusi liigutusi õppida ei lahenda teie probleeme. Pealegi te olete ju voodis koos, kui sa pole seksiga rahul, äkki peaksid ise midagi uut õppima?

«See oli normaalne.» Alati on hea idee meest pärast seksi natuke kiita, see mõjub mehe enesekindlusele hästi. Aga kui mees küsib oma soorituse kohta, ära ütle talle, et see oli «normaalne» või «polnud paha». Ta arvab kohe, et ta ei saanud hästi hakkama ja sa pole rahul. Vali oma sõnu hoolikamalt.

«Nii väike!» Mitte ükski mees ei taha kuulda sõnu «väike» ja «peenis» ühes lauses. Ka sellised sõnad nagu «armas» ja «nunnu» ei mõju hästi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles