Kuidas kindlaks teha, kas mees armastab sind?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sinu unistused on viimaks täitunud: kohtusid nägusa mehega, kes on tähelepanelik, hea voodikaaslane ja sulle tundub, et tal hakkavad sinu vastu sügavamad tunded tekkima! Siiani on kõik hästi. Aga kuidas kindlaks teha, kas mees võib olla sinusse armunud?

Sa ei taha asjadest ette rutata ja hakata sõbrannadele rääkima, et kohtusid selle ühe ja õigega, samas ei taha sa mehele jätta muljet, et oled tema suhtes ükskõikne. Asjad võivad veidi segadust tekitada, seega kuidas kindel olla, mis teie vahel toimub? Suhte- ja seksiportaal YourTango kirjutab sellest, kuidas aru saada, kas mees armastab sind.

Ta kuulab sind

Kas oled kunagi öelnud «ta ei kuula mind kunagi!» või imestanud «miks mehed kunagi naiste jutule tähelepanu ei pööra?» Sa ei pea selliste asjade peale enam mõtlema, kui oled koos mehega, kes on sinust tõsiselt huvitatud. Kui ta on sinusse armumas, siis ta kuulab sind tähelepanelikult ja vaatab sulle samal ajal silma. Ta tõestab seda ka oma tegudega, viies sind kohtadesse, mida sa jutu sees muuseas maininud oled.

Ta näitab oma tundeid välja

Kui mõned mehed on loomulikult emotsionaalsemad, siis enamik mehi kipub tundeid enda sees hoidma ega näita oma pehmemat külge. Kui märkad, et mees hakkab end sinule avama, siis see juhtub tänu sellele, et ta võtab sind tõsiselt ja tahab sulle oma õrnemat külge näidata. Ta räägib sulle isiklikke asju, mida vähesed teavad.

Ta on nõus tegema asju, mida sina teha tahad

Ta on hakanud sinuga koos vaatama «Meeleheitel koduperenaisi» või «Seksi ja linna»? Kui nii, siis ta on kindlasti sinusse armunud. Kui te alles kohtingutel käite ja mõni taoline sari tuleb telerist, siis mees tõenäoliselt lahkub toast või eelistab oma sõpradega aega veeta. Kui ta aga sinuga koos neid vaatab, siis on tegemist väärt saagiga. Teine asi, mida tasuks tähele panna on see, kuidas ta sinu sõpradega suhtleb. Kas ta üritab neile muljet avaldada? Mees, kes hakkab sinusse armuma, teab, et ta peab ka su sõbrannade südamed võitma.

Ta tutvustab sind oma emale

Kui ta sind oma emale juba tutvustab, võib ta samahästi sulle avalikult armastust avaldada. Mehed ei tutvusta oma kallimaid emadele, kui nad ei usu, et sellest suhtest võiks midagi välja tulla. Kui tema ema on mängu toodud, tunneb mees suuremat survet sulle peagi ka sõrmus osta või perekonna loomise peale mõtlema hakata.

Teda on järsku hakanud lapsed ja loomad huvitama

Olete juba pool aastat koos olnud ja terve selle aja jooksul pole mees kordagi vihjanud, et talle lapsed või loomad meeldiks. Nüüd aga kui olete väljas ja näete beebit või mõnda loomakest, käitub mees nagu armuvalus teismeline. Ta ütleb, et beebi on nii armas või läheb koerakest paitama ja uurib omanikult koera kohta. Tegelikult demonstreerib mees lihtsalt seda, et ta on pere loomiseks valmis. Ta näitab sulle, et temast saaks hea isa.

Ta avaldab sulle armastust

Ühel päeval ütleb ta sulle kolm lihtsat sõna: «Ma armastan sind». See võib sind ootamatult tabada, ära siis ehmata. Kõige halvem vastus armastuse avaldusele on see, kui sa teed ehmunud nägu, justkui oleksid näinud kummitust. Mees võib arvata, et ütles midagi valesti ja võib oma koopasse tõmbuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles