Kaheksa erutavat asja, mida võiks enne aasta lõppu veel magamistoas proovida

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Aasta hakkab vaikselt otsi kokku tõmbama ja kõik keskenduvad sellele, mida nad sel aastal korda saatsid ning mida uuel aastal paremini võiks teha. Kas oled aga mõelnud sellele, millisesse staadiumisse on su armusuhe jõudnud? Kas olete partneriga voodis juba kõike proovinud või alles avastate teineteise kehasid?

iDiva koostas nimekirja asjadest, mida võiks veel magamitoas enne aasta lõppu proovida. Kui te olete neid asju juba teinud, tehke veel! Kui ei, miks mitte proovida?

Paar laksu pepu pihta
Kui oled lugenud raamatut «Viiskümmend halli varjundit», siis tead ilmselt nii mõndagi laksuandmise kohta. Kas olete seda partneriga magamistoas proovinud? Lisage asjale vürtsi kinni seotud silmadega, piitsa või käeraudadega.

Tehke teineteisele oraalseksi
Kas sinu jaoks on oraalseks igapäevane asi ja sa teed seda partnerile niikuinii? Väga hea! Aga muuda asi natukene põnevamaks. Vaata partnerile sügavalt silma, hoia pilku temal ja limpsa keelega oma huuli. Mehe erutus on garanteeritud.

Katsetage uusi asendeid
Järgmine kord voodis olles ära lihtsalt lama ja eelda, et partner teeb kogu raske töö ära. Vahetage seksi ajal asendeid, et vahekord oleks mõlema jaoks põnevam. Asendite muutmine aitab mehel ka kauem vastu pidada.

Siivutu tantsimine
Kas oled mehele striptiisi teinud või sületantsu pakkunud? Kui ei ole, siis sul on veel mõned nädalad aega seda teha. Pane mõni seksikas laul mängima ja lase muusikal end juhtida. Pööra erilist tähelepanu oma puusadele ja rindadele. Tõenäoliselt ei lase mees sul laulu lõpuni tantsida, sest on niivõrd erutatud.

Rollimängud
Kas rollimängud tunduvad sinu jaoks igavatena? Aga kas oled neid proovinud? Paljud inimesed ei ole. Lase end lõdvaks ja käitu magamistoas teise inimesena kui tavaliselt. Kasuta mõnd seksikat kostüümi - teenijanna, õpetaja vms.

Ütle mehe nime
Selles on midagi väga seksikat, kui naine ütleb vahekorra ajal meelalt mehe nime. Kui mees kuuleb ja tunneb, et sa tahad teda, siis see ajab ta hulluks.

Kasuta oma keelt
Mitte ainult oraalseksi ajal, vaid ka suudlemise ajal. Sageli unustavad paarid suudlemise ja liiguvad kohe põhimängu juurde. Suudle meest nii, nagu sa teda varem suudelnud pole. Alusta seksika suudlusega ja siis liigu allapoole, suudeldes tema põski, kaela, rinda...

Kallistage pärast seksi
Kui vahekord on läbi, ärge keerake teineteisele selga, et kohe uinuda. Olge üksteise kaisus ja nautige seda. Silitage, rääkige, naerge või vaadake koos mõnda filmi. See on hea moodus partneriga sideme loomiseks. Tehke seda sel aastal veel võimalikult palju ja lähete uude aastasse juba uute harjumustega!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles