Gerli Padar usaldaks kogu pulmade korraldamise mehele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerli Padar ja Martin Parmas
Gerli Padar ja Martin Parmas Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Gerli Padar ja Martin Parmas on kaheksa koos elatud aasta jooksul jõudnud teineteist väga hästi tundma õppida. Kui Gerli kipub liialt muretsema, siis Martin võtab rahulikult ja on seetõttu mitmel juhul korraldamise enda kanda võtnud, kirjutab Naisteleht.

Paar naasis pisut üle kuu tagasi Washingtonist, kus Gerli andis nelja päeva jooksul kaheksa Lotte-etendust ja oli laval üksi. Martin vastutas kogu tehnilise poole eest ja pakkus naisele tuge ka emotsionaalselt. Pärast pingelist tööaega sõitsid nad nädalaks Mehhikosse Cancuni ja Gerli kiidab mehe oskust tal end tõelise naisena tunda. «Reisil ei pidanud ma mitte midagi tegema – ei teadma, kus mu kohver on, kust väravast lend väljub… Martin ütles ainult: rahu, mina tean!»

Gerli naerab, et pole võimatu, et nende pulmad toimuvad sama valemi järgi. Oma meest usaldaks ta ka pulmade korraldamisel. «See on selline palju kordi läbi proovitud teineteisega arvestamine. Aga ma ei võta kooskõla enesestmõistetavana, vaid ikka kogu aeg toidame seda tunnet,» märgib ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles