Lugeja kirjutab: antennijuhtme pikendamine uue suhte alguseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kristiina saatis meie tutvumisteemalise lugejamängu raames kirja sellest, kuidas ta tänu liiga lühikesele juhtmele oma mehega tuttavaks sai.

Olin äsja kolinud Tallinnasse. Plaanisin veeta koduse nädalavahetuse, mille rikkus sõbranna spontaanne ettepanek minna õhtul välja. Mingeid ootusi või plaane mul tol õhtul polnud. Suundusime ühte mõnusasse vanalinna baari, et omavahel jutustada ja võtta mõne napsu.

Juhuslikult tuli meiega rääkima sõbranna üks ammune erialakaaslane, keda mina isiklikult ei tundnud. Meie kolme jutulõng jooksis ladusalt ja tegime palju nalja. Muuseas rääkisin, et paigutasin oma toas teleka ümber, kuid antennijuhe jäi liiga lühikeseks, et seda vaadata. Tegelikult polnud mul televiisori vaatamise harjumust juba viimased kuus aastat.

Noormees vastas, et võib selle probleemi ära lahendada. Mõtlesin, et ta teeb nalja ja räägib niisama. Naersin ega võtnud tema ettepanekut kuigi tõsiselt. Lõpuks, kui koju läksime, siis mu sõbranna ja tolle noormehe tee läks ühes suunas ja minu oma teises. Viimasel lahkumise hetkel hõikas poiss mulle järgi, et kas ma talle oma telefoninumbri annaks. Pöördusin ja vastasin, et küsigu seda mu sõbrannalt ja kõndisin edasi. Endamisi mõtlesin, et nagunii läheb see tal meelest ära. 

Järgmiseks päevaks olin peaaegu kogu loo juba unustanud, kuni helises telefon ja noormees möödunud õhtust küsis, millal ta võib seda juhet pikendama tulla. Kohkusin ära, sest see oli nii ootamatu ja mul pole kombeks endale võõraid inimesi koju kutsuda. Kuna mul aga ühtegi loogilist valet hetkega pähe ei tulnud ja ei saanud ka öelda, et juhe oli ööga ise pikenenud, siis ei jäänud muud võimalust kui nõustuda. 

Ta tuligi koos juhtmega, selle pikendamine oli üllatavalt kiire ja kerge. Viisakusest pakkusin talle teed ja küpsist ning rääkisime mitu tundi juttu. Sel hetkel puges see noormees koos oma juhtmepikendusega minu südamesse, meist sai paar ning oleme koos praeguseni. Niivõrd juhuslikust asjast nagu on seda antennijuhe võib alata uus ja ilus suhe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles