Seitse valet, mida mehed räägivad, et naist endale võita

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui saad mõne uue mehega tuttavaks, siis tasuks meeles pidada, et kõike, mis mees sulle räägib, ei pea tingimata uskuma. Sa pead ise otsustama, kas su uus tuttav on usaldusväärne või peaksid tema jutu pigem kahtluse alla seadma.

Järgmine kord, kui uus mehega tutvud, küsi endalt, kas ta võib sulle valetada mõne asja osas, mille kohta mehed tavaliselt valetavad, kirjutab Allwomenstalk.

«Ma olen vallaline»

Kui mees tahab sinu poolehoidu võita, siis paneb ta kõik mängu, et sa minema ei kõnniks. Kui ta tunnistaks sulle ausalt, et tal on naine, siis sa ilmselt hoiaksid temast eemale. Seega üks levinumaid valesid, mida mehed naistele räägivad, on see, et nad ei ole parajasti suhtes. Mõnikord ei saa sa muud teha, kui tema sõnu uskuda, aga kui sa tead mõnda tema sõpra, siis tasuks uurida, kas mees on tegelikult suhtes või mitte.

«Ma ei räägi kellelegi»

Kui sulle valmistab muret see, et kõik saavad teie üheöösuhtest teada, siis mee tahab tingimata sind muret vähendada. Mõni mees on valmis mida iganes tegema, et naist endale saada. Ta lubab sulle, et ta hoiab teie suhet saladuses, kuigi tegelikult uhkeldab sellega hiljem oma semude ees. Kui ta juba ühele inimesele räägib, siis hakkab sõna kiirelt levima. Saladused ei jää saladuseks kauaks.

«Sa oled imeline»

Tema pidevad komplimendid sinule ei pruugi siirad olla. Kui talle tundub, et ta peab sind enne suudlemist natuke «seebitama», siis on ta valmis sulle kõike ütlema. Ta kinnitab sulle, et oled kauneim naine maailmas. Ta võib isegi väita, et armastab sind. Kui te olete voodi läheduses, ära usalda kõiki sõnu ja lauseid, mis mehe suust tulevad – tal võib olla oma tagamõte.

«Ma ei käitu tavaliselt nii»

Kui ta üritab sinuga esimesel kohtingul või mõnel peol lähemat tutvust teha, siis ta võib endast veidike kahtluseid äratava mulje jätta. Ta ei taha, et sulle jääks tunne, justkui sa oleksid järjekordne «vallutus», seega ta kinnitab sulle, et selline käitumisviis pole üldse temalik. Muidugi räägib ta järgmisele naisele sama lugu. Ta tahab, et sa tunneksid end eriliselt, et tema saaks seda, mida ihaldab.

«Mul on hästi tasustatud töö»

Mõnele naisele avaldab muljet see, kui mehel on suur sissetulek. Kui mees arvab, et paks rahakott avaldab sulle muljet, siis ta on valmis oma töö kohta valetama. Ta valetab oma palga kohta või ütleb, et sai hiljuti ametikõrgendust. Ta ütleb mida iganes, et endast sulle head muljet jätta. Ta ei mõista, et sulle võib palju suuremat huvi pakkuda tema iseloom kui palganumber.

«Ma ei jõua ära oodata, millal ma isaks saan»

Kui mees on tõeliselt meeleheitel, siis ta on valmis ka laste kohta valetama. Mehed teavad, et naistele reeglina meeldivad lapsed, seega miks mitte seda ära kasutada? Ta jätab sulle mulje, et ta unistab abiellumisest ja perekonnast. Sa pead teda heaks saagiks ja sul pole midagi selle vastu, et esimesel kohtingul temaga voodisse heita. Ent see on üks salakavalamaid mooduseid, kuidas mehed naisi endaga voodisse meelitavad.

«Ma tahan lihtsalt kaisutada»

Kes suudaks ei öelda kallistusele või voodis üksteise kaisus mõnulemisele? See on alati mõnus, kui tunned mehe sooja keha enda oma vastas. Ent kaisutamine võib kiiresti viia seksini. Võimalik, et mees on romantilise hingega, kuid samahästi võib ta seda lauset ära kasutada, et sulle lähedale saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles