Nõuandeid, kuidas mehega telefonis flirtida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Su silmarõõm helistab sulle, kuid sa ei tea, mida talle öelda. Kas ebamugav vaikus on sinu puhul telefonis tavaline? Ära muretse, kui teisel pool on toru otsas nägus mees, siis on paljude naiste keel justkui sõlmes.

Ent see pole veel maailmalõpp! Siin on mõned näpunäited, kuidas mehega telefoni teel flirtida, kirjutab iDiva.

Ürita rahulikuks jääda. Kas teadsid, et läbi telefoni on kuulda, kui teine inimene on närviline? Ta kuuleb, et su hääl väriseb ja sa teed vahepeal ebalevaid nägusid. Hinga sügavalt sisse enne kõnele vastamist ja ürita end maha rahustada.

Julgusta meest endast rääkima. Usu või mitte, kuid meestele meeldib endast rääkida. Julgusta meest, et ta sulle endast räägiks - oma minevikust, olevikust ja tulevikust. Kui ta mõistab, et võib sind usaldada, pole ka romantilised tunded enam kaugel.

Tee mehele komplimente. Tee talle komplimente, kuid ära liiale mine. Ütle talle, et ta hääl on sinu arvates seksikas ja et ta ajab sind naerma. Tekita temas tunne, et ta on eriline ja sa kuuled läbi telefonitoru, kuidas mees sulab.

Ütle tema nime. Ütle temaga rääkimise ajal tema nime. See muudab teie vestluse isiklikumaks ja intiimsemaks.

Ole ulakas. Kui sa tead, et meeldid talle ja tahad, et teie suhe edasi areneks, muutu telefonis veidike ulakaks. Kui ta helistab sulle ja küsib, mida sa parajasti tegid, vasta, et tulid just pesemast või proovid uusi riideid selga. Lihtsalt öeldes: tekita temas kiusatust.

Räägi oma kehast. Nüüd on asjad nii kaugel, et pole vaja enam süütukest mängida. Maini jutu sees oma seksikaid kehaosi, näiteks «treening on mu pepu nii pringiks muutnud» või «mu sõber ütles, et mul on lopsakad huuled». Järgmine kord, kui kohtute, pöörab mees kindlasti suuremat tähelepanu su pepule ja huultele.

Ole salapärane. Ära selgita mehele kõigi asju lahti. Kui oled kogemata midagi välja öelnud, mida oleksid tahtnud varjata, ignoreeri seda ja teeskle, et kõik on hästi. Ära lase keelevääratusel end närviliseks muuta. Ära kohe suhte alguses endast mehele kõike ära räägi. Paljasta oma saladusi ajapikku.

Küsimused ja vastused. Kui te telefonis üksteisega räägite, siis esitate ikka kordamööda küsimusi, millele teine vastab. Ära alusta küsimustega, et mitut last ta tahab saada või millal abielluda plaanib. Kui mees kardab tõsisemaid suhteid, siis muudab ta selliste küsimuste peale oma telefoninumbri ära! Pealegi sa ei taha ju endast meeleheitel naise muljet jätta.

Keskendu jagatud kogemustele. Ürita leida midagi, mida te omavahel jagate ja räägi sellest. Räägi, mis sulle meeldib ja mis mitte, rõhuta neid asju, mis teil ühised on. Näita talle, et te olete niivõrd sarnased (ja loomulikult teineteise jaoks loodud). See tekitab temas positiivseid tundeid sinu vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles