Soengustiilid, mis muudavad nooremaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker Foto: AFP / Scanpix

Vaata, millised soengustiilid muudavad näiliselt nooremaks ja kuidas oma juukseid seada nii, et need näeksid säravad ja hoolitsetud välja, soovitab Woman's Day.

Ühele küljele lükatud tukk

Tukk peaks olema pikem ja õhem, mitte rangelt sirge ja paks, sest see võib muuta sind vanamoeliseks või liiga täiskasvanuks. Tukk tõmbab tähelepanu silmadele ja peidab silmanurkades ja laubal olevaid kortsukesi.

Küljel olev juukselahk

Kuigi keskel olev juukselahk muudab näo peenemaks, võib see küpsema naise puhul tunduda liiga järsk ja igav. Küljel olev juukselahk on mängulisem ja sel viisil raamistavad juuksed nägu nii, et east tulenevad iluvead ei hakka silma.

Volüümikas soeng

Juuksurite sõnul tõstab volüümikas soeng nägu justkui kõrgemale, samal ajal kui liikuvus annab väsinud kiharatele elu. Volüümikas soeng tekitab mulje, et juuksed on lopsakad ja terved, mis aitab varjata eaga kaasnevat probleemi: juuste hõrenemist.

Nägu raamistavad salgud

Kui tahta seada juukseid nii, et need raamistaksid nägu, siis tuleks silmas pidada seda, et salgud tõmbavad ligi valgust, andes noorusliku sära ja muutes näo jumekamaks. Ekspertide hinnangul võiks põhivärv olla oma loomulikust juuksevärvist mitte enam kui kaks tooni erinev.

Bob-soeng

Bob-stiilis soeng on ajatu, seda saab lasta lõigata mitmel erineval moel. Juuksurid soovitavad nooruslikuma tulemuse jaoks eelistada A-tähe kujulist lõiget: eest pikem ja tagant lühem.

Järku lõigatud soeng

Järkude abil saab naise kõige paremad näojooned esile tõsta. Olenevalt sellest, kuidas juuksed on järgutatud, on võimalik rõhutada põsesarnasid, kaunist lõuajoont või kulmukaart. Ühepikkused juuksed võivad jätta aegunud mulje, järgud aga annavad juustele värskust.

Punutised juustes

Punutisi eelistavad pigem nooremad naised, kuid kui neid õigesti teha, sobib punutud soeng igas vanuses naisele. Proovi näiteks pooleldi punutud patsi, mis hakkab pihta umbes kukla piirkonnast ja punu pats nii, et see jääks ühele küljele. See annab nooruslikku süütust, olles samas lõbus ja mänguline.

Trendikad soengustiilid

Kui naisel on trendikas soeng - näiteks praegu on moes lasta teha juustesse pehmeid lainelisi lokke -, siis see näitab, et naine eelistab värsket ja moeteadlikku välimust. Samas tuleb silmas pidada, et trend sobiks sinu elustiili, vanuse ja näokujuga. Eksperdid soovitavad eeskujuks võtta kuulsusi, kes on sinuga ühevanused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles